06 / 05 / 2024

yeşil iş ne zaman

yeşil iş ne zaman

İş dünyasının liderleri sürdürülebilir iş dünyasının geleceğini şekillendirmek üzere ülkemizin büyük sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014 Buluşması, ‘Değişimi Yönetmek’ temasıyla 23-24 Eylül tarihleri arasında 6. kez İstanbul’da düzenleniyor.

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Elektrik faturalarına yeşil işaret!

Yeşil Tarife kapsamında enerji temin eden tüketicilerin faturalarında, kullanılan enerjinin temiz kaynaklardan üretildiğini gösteren özel bir işarete yer verilecek.

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yeşil Bursa'ya yeşil bina yakışır!

Bursa'da yapı kalitesini artırmak için 'Yeşil Bina' ne sağlayabilir?" sorusuna cevap arayan İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile birlikte çalıştay düzenleyecek.

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Yeşil bina için ulusal sertifika geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevre dostu yeşil binaların yaygınlaşması için ulusal sertifikasyon sistemini başlattı. Bu sayede yurtdışına sertifika için yüksek paralar ödenmeyecek.

Yeşil Artvin Derneği'nden Cerattepe maden projesini inceleme başvurusu!

Cerattepe'de iş makineleri çalışmaya devam ediyor. Yeşil Artvin Derneği Başkanı Neşe Karahan, dün Artvin Valiliğine dilekçe ile başvurarak Cerattepe'de çalışma yapılan alanda inceleme yapmak istediklerini iletti.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Pozantı Belediyesi yeşil alanın imarını değiştirmeyecek!

Pozantı Belediye Meclisi 4 toplantıda görüştükten sonra ‘Evrak eksikliği’ nedeniyle komisyona geri gönderdiği, yeşil alanın imar tadilatı yapılarak ticari alana dönüştürülmesine ilişkin talebi, toplantıda YEŞİL ALAN olarak kalması konusuna ‘EVET’ dedi.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO İnşaat işleri sözleşmesini yayınladı.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı.

yeşil iş ne zaman Haberi

yeşil iş ne zaman

İş dünyasının liderleri sürdürülebilir iş dünyasının geleceğini şekillendirmek, değişimi ve en yeni gelişmeleri tartışmak, yeni düşünce sistemlerini oluşturmak ve iş dünyasına ortak değer yaratarak sürdürülebilir iş dönüşümünü yönetmek üzere Yeşil İş 2014’te bir araya geliyor.


Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve sürdürülebilir iş dünyasını bir araya getiren Türkiye’nin büyük sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması, 23-24 Eylül tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşecek. Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması bu yıl “Değişimi Yönetmek” teması ile katılımcılarla buluşuyor.

Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda, gerek Türkiye’nin sürdürülebilir büyüme politikaları doğrultusunda gerekse uluslararası rekabet nedeni ile Türkiye’de sürdürülebilir iş modellerine dönüşümü hızlı ve ortak değer yaratarak sağlama hedefi ile, iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, özel sektör, kamu sektörü,...