01 / 05 / 2024

yeşil yıldırım projesi

yeşil yıldırım projesi

'Yeşil Yıldırım' hedefi için yoğun bir çalışma yürüten Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bin 113 ağaç ve çalı fidan ile 45 bin 740 çiçek dikti.

Yeni Yıldırım planında yeşil alanlar daha fazla olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşümün kilit noktasının yeşil alanlar olduğunu belirterek, bu konuyu kesinlikle göz ardı etmeyeceklerinin altını çizdi.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

yeşil yıldırım projesi Haberi

yeşil yıldırım projesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre Koruma Haftası öncesinde ilçede adeta bir çevre seferberliği başlattıklarını ifade ederek, "Sadece çevreyi korumakla yetinmiyor, aynı zamanda güzelleştiriyoruz. Yıllarca ilçenin adeta kaderi olan plansız yapılaşmaya kurban edilen Yıldırım'ın 'yeşili'ni yeniden ilçemize kazandıracağız. Mutlu insan sağlıklı şehir felsefemizin omurgasını oluşturan kentsel dönüşüm çalışmalarımızda da sık sık vurgu yaptığımız 'Yeşil Yıldırım'ı hemşerilerimizle güç birliği içerisinde tekrar inşa ediyoruz" diye konuştu. Önümüzdeki dönemde de çevre odaklı projelerin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Edebali, "Yıldırım'ın nefes almasını sağlayacak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte ilçedeki yeşil alan oranını en az iki kat artacak. 



Kentsel dönüşüm ile birlikte ilçemizin mekânsal olarak çehresini değiştirirken sosyal donatı alanlarını da arttıracağız. Yıldırım'ı yeşil alanlarla donatacağız" ifadelerini kullandı. 



Bursa...