07 / 05 / 2024

yeşil yıldırım

yeşil yıldırım

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktası!

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

yeşil yıldırım Haberi

yeşil yıldırım

Kentsel dönüşümle birlikte çevresine duyarlı daha yeşil bir Yıldırım'ı oluşturmak hedefine yürüyen Yıldırım Belediyesi, mahallelerde bulunan park ve bahçelerde Çalışmalarına devam ediyor. 




Şehri yeniden planlarken yeşil alanları daha fazla kullanacaklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mahallelerimizde bulunan park ve bahçelerdeki onarım ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi yeni baştan dizayn ederken mevcut yeşil alanlarımızın yanında yeni ve daha büyük parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kentsel dönüşümün olmazsa olmazı çevre boyutunu asla göz ardı etmeyeceğiz" diye konuştu. Şehirlerin dünyadaki doğal kaynakların yüzde 60 ile yüzde 80 arasındaki bir kısmını tükettiklerinin altını çizen Başkan İsmail 1 lakkı Edebali, "Yıldırım olarak yeni küresel yeşil büyüme modeline katkıda bulunmalıyız. Biz de yerel yönetim olarak kentsel dönüşümü destekler nitelikte olan çevre politikalarını uzun vadede sürdürülebilir...