10 / 05 / 2024

Yeşildağ Mihenk Sitesi satılık

Yeşildağ Mihenk Sitesi satılık

Yeşildağ Mihenk Rezidans Kağıthane fiyatları 2+1'lerde 529 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mihenk Rezidans projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Huawei Nova 9 SE'ye 1249 TL indirim! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 SE'ye resmi internet sitesi üzerinden bin 249 lira indirim yaptı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Huawei Nova 9 SE'nin indirimli fiyatları ne kadar? işte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Bebek Maya Residence Sitesi'nde 10.5 milyon TL'ye icradan satılık iki daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 593 ada, 53 parseldeki Bebek Maya Residence Sitesi'ndeki iki adet daireyi toplam 10 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Yeşildağ Mihenk Sitesi satılık Haberi

Yeşildağ Mihenk Sitesi satılık


Yeşildağ İnşaat tarafından inşa edilen Mihenk Rezidans projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Mihenk Rezidans Kağıthane projesinde 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor.


1+1'lerin tükendiği Yeşildağ Mihenk Rezidans Kağıthane fiyatları 90 metrekare 2+1'ler 529 bin TL ile 556 bin 130 TL, 100 metrekare 2+1'ler 531 bin 300 TL ile 698 bin 600 TL arasında değişiyor.


Mihenk Rezidans Kağıthane projesinde yüzde 50 peşinatla 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Çağlayan Metrosu'na 5 dakika mesafede olan Mihenk Rezidans projesinde teslimler bu ay sonu yapılıyor.



Adres: Gürsel Mahallesi, Çevrem Sokak, No:2 Kağıthane - İSTANBUL



Telefon: 444 9 344

Web Adresi: http://www.yesildaginsaat.com/

Gülcihan...