15 / 05 / 2024

yeşilova helezon gençlik merkezi nerede

yeşilova helezon gençlik merkezi nerede

İzmir'in Bornova ilçesinde, Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi dualarla açıldı. Açılışta konuşan Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Evren, üç katlı binanın aynı anda 100 lise ve üniversite öğrencisine hizmet vereceğini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

yeşilova helezon gençlik merkezi nerede Haberi

yeşilova helezon gençlik merkezi nerede


İzmir'in Bornova ilçesinde, Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi dualarla açıldı. Açılışta konuşan Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Evren, üç katlı binanın aynı anda 100 lise ve üniversite öğrencisine hizmet vereceğini söyledi. Evren 1. katta dinlenme, 2. katta eğitim alanlarından oluşan üç derslik olduğunu, bunlardan ikisinde eğitim, diğerinde ise bilgisayar laboratuvarı bulunduğunu, 3. katta ise gençlerin sosyal faaliyet yapabileceğini, bilgisayar oyunu, masa tenisi ve satranç oynayabileceğini, televizyon seyredebileceğini kaydetti. Gençlerin hem eğleneceğini hem de derslerine daha fazla odaklanacağını belirterek, “Burada amacımız, gençlerimizi okullarındaki derslerine ve faydalı eğitimlere devam ettirmek, derslerde takviye eğitimler vermek. Buradaki hizmetler tamamen ücretsiz olacaktır.” dedi.


Geçen ramazan ayında bir hayırseverin hayır yapmak istediğini ancak nereye yapacağı konusunda kafasının karışık olduğunu aktaran İzmir İşadamları Derneği (İZİAD) Eğitim Genel Koordinatörü...