19 / 05 / 2024

yeşilova kiralık arsalar

yeşilova kiralık arsalar

Yeşilova ve Kandıra yolu çevresindeki arsalar, şimdilerde fiyatları katlanarak satışa çıkarılıyor İzmit Kandıra yolu üzerinde, Yeşilova ışıklarından sonra Mini Köşk Köftecisi'ne kadar olan bölgenin bir bölümü imara açıldı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul'da kiralık ev fiyatları tam gaz artıyor! O ilçede kira ortalaması 19 bin TL'ye ulaştı! 

Geçinemiyoruz Platformu tarafından hazırlanan Kadıköy Haziran Ayı Kiralık Konut Raporu'na göre, ilçede kiralık ilanların ortalaması 19 bin 438 Türk Lirası'na ulaştı...

Kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! 3 büyük ilde kira fiyatları kaç lira oldu? İşte zirvedeki o il!

Sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü Mayıs ayı raporunu yayımladı! Rapora göre Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki yıllık artış oranı Nisan ayında yüzde 182,7 olurken ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatı 48,5 TL'ye arttı.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

yeşilova kiralık arsalar Haberi

yeşilova kiralık arsalar

Daha önce bu bölgede hiçbir yerleşim ve ticaret yapılmıyordu. Yol üzerindeki arsalar, imarın açılmasıyla ve aynı zamanda ticaretin bu bölgeye kayması beklentisiyle değer kazandı. Birkaç yıl öncesine kadar yüzüne bile bakılmayan yerler, şimdi yatırımcıların gözdesi olmaya başladı. 


BU KADAR EDER Mİ? 

Bölge yeni imara açılmasına karşın, arsalar satışa çıkarılmaya başladı. Nedendir bilinmez ama fiyatlar hiç de yabana atılacak gibi değil. Gerçi kar adedi 5-6 kata kadar olan imar izinli arsalar var. İlk bakışta imar izinlerinin avantajları düşünülmesine karşın, bölgenin şu anda bu fiyatlara reel olmadığını söyleyebiliriz. 

Dolayısıyla şu anda bu fiyatlara arsalara alıcı bulunması oldukça güç. 


METREKARESİ 2 BİN 200 TL 

Bölgede metrekare fiyatlar bin TL'den başlıyor, yola cepheli arsalarda fiyatlar 2 bin 200 TL'ye kadar çıkıyor. 2 bin 500 metrekare yola cepheli bir...