02 / 05 / 2024

Yeşilyaka Su ödeme planı 

Yeşilyaka Su ödeme planı 

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Mesa Nurol Yeşilyaka Su projesi 472 adet villadan meydana geliyor. Mesa Nurol Yeşilyaka Su villaları fiyat listesi 2,5 milyon TL'den başlıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

A101’e Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren indirim kapılarını ardına kadar açıt. Bu kapsamda, Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023 Perşembe...

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Akbank'tan 70 bin TL'ye kadar nakit ödeme fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen bankalar arasında yer alan Akbanktan müjde gibi müjde geldi. Akbank 70.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuyor.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

A101’de düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düştü!

A101’de 22 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünlerin fiyatı belli oldu. Buna göre, A101'de 22 Haziran düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

İŞKUR’dan müjde! 3 aylık sigortası olanlar 10 bin TL’ye yakın ödeme alacak!

3 aylık sigortalıya İŞKUR'dan 9 bin 932 TL ödeniyor. Hükümet tarafından yurttaşlara yönelik çalışan çalışmayan sosyal destekler devam ederken, ödemelere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu yardımlar çerçevesinde 3 aylık sigortası olan vatandaşlar başvurdukları takdirde bu destekten yararlanabiliyor.

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Çocuklu ailelere müjde! 1250 TL'ye kadar nakit ödeme! Hemen ödemenizi alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal destek ödemeleri merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Yeşilyaka Su ödeme planı  Haberi

Yeşilyaka Su ödeme planı 

Toplam 472 adet villadan meydana gelen Yeşil Yaka Su projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

600 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen YeşilYaka Su  projesi 472 adet villadan meydana geliyor.  Projede ilk olarak 203 adet villa satılıyor. 

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği YeşilYaka Su  projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde, Sırtköy Bulvarı üzerinde yer alıyor. 
 

Mesa Nurol Yeşilyaka Su ortak yaşam alanları; 

Fitness Center  Açık ve kapalı yüzme havuzu Yürüyüş alanları  Çocuk oyun alanları

Mesa Nurol Yeşilyaka Su villaları fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Mesa Nurol Yeşilyaka Su villaları fiyat listesi 2,5 milyon TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 

Mesa Nurol Yeşilyaka Su Villaları'nda firma bünyesinden de ödeme yapabilmek mümkün.

Web: http://www.mesa.com.tr/tr
Tel: 0212 669 06 00



Pınar...