20 / 05 / 2024

yeşim kıyıcı

yeşim kıyıcı

Samsun'da Yeşim Kıyıcı 20 inşaatçı kadını örgütledi. Daha önceden de kadınlarla projelere imza atan Yeşim Kıyıcı, son projesi olarak kadın inşaat ustalarını bir araya getirerek onlar için bir kurs açtı

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

A101’de Bingo sof yumuşatıcı 32,90 TL’ye, bulaşık makinesi tableti 69,50 TL’ye, pirinç 77,50 TL’ye düştü!

A101’in 19 Ağustos-25 Ağustos tarihlerinde haftanın yıldızları ürünü belli oldu. Bu kapsamda, Bingo sof yumuşatıcı 32,90 TL’ye, bulaşık makinesi tableti 69,50 TL’ye, pirinç 77,50 TL’ye düşecek. İşte 23 Ağustos Çarşamba A101 fiyat listesi...

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Köy Zekeriyaköy'ün toplam geliri 239.9 milyon TL'ye artırıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden olan KÖY projesinde Yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek-20 No.lu Protokol ile Arsa Satışı Karşılığı Asgari Şirket Payı Toplam geliri 201 milyon 310 bin 950 TL'den 239 milyon 972 bin TL'ye artırıldı.

Köy Zekeriyaköy'ün toplam geliri 239.9 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO Köy projesinin arsa satışı karşılığı satışı toplam geliri 201 milyon 310 bin 950 TL'den 239 milyon 972 bin 883 TL'ye yükseldi.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

yeşim kıyıcı Haberi

yeşim kıyıcı



Samsun'da Yeşim Kıyıcı 20 inşaatçı kadını örgütledi. Daha önceden de kadınlarla projelere imza atan Yeşim Kıyıcı, son projesi olarak kadın inşaat ustalarını bir araya getirerek onlar için bir kurs açtı. 


Kentte inşaatçılık da yapan 19 kadının da varlığını bilen Kıyıcı’nın bu kursu düzenlemesindeki ana hedef, 20 kadınla birlikte bir inşaat şirketi kurarak kaba inşaat seviyesine gelmiş inşaatların ince işlerini tamamlamak. 


Kurs, kadınların becerilerini daha da geliştirmek için değil, inşaat sektöründe çalışan herkesin artık belgeli çalışması zorunluluğundan kaynaklanıyor.

Ekim ayında başlatılan kursun 1 Aralık’ta tamamlanacağını belirten Kıyıcı, kentin müteahhitlerine hizmet vermeyi düşünüyor. Şirketi yöneten ismin ise Emine Keskin olması planlanmış. Bu arada proje Samsun Valiliği ve İŞKUR tarafından da...