05 / 05 / 2024

Yeşim Şamlıoğlu

Yeşim Şamlıoğlu

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Yeşim Şamlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Tuzla, Aydınlı, Beyoğlu Sanayi Sitesi D2 Blok'ta kuruldu.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Anonim Şirketi Marangozhane Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Anonim Şirketi Marangozhane Şubesi bugün Pendik'te 25 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Yeşilyurt tarafından açıldı.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur CIA'ye komşu oldu!

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur, ABD’DE CIA karargahının hemen yanında bir malikane satın aldı. Barzani satın aldığı evler için toplamda 58 milyon dolar ödedi.

Mikdat Kadıoğlu'ndan Türkiye’ye deprem çağrısı!

İstanbul'da yaşanan 5,8'lik sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha ülkenin gündemine getirdi. Afet yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan konuyla ilgili önemli bir çağrı geldi.

İsmail Hacıoğlu da köyden ev aldı!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden kazandığı kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris’te bir köyden 180 bin TL’ye ev satın aldı.

Yeşim Şamlıoğlu Haberi

Yeşim Şamlıoğlu

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Yeşim Şamlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul projeleri geliştirmek, yapmak , almak, satmak,kiralamak ve kiraya vermek. 3-Her türlü inşaat malzemelerinin imalatını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak. 6-Şirket amaç ve konusuna ulaşabilmek için yurt içinden ve yurt dışından menkul,gayrimenkul mal ile nakil vasıtaları alır, satar kiralar ve kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. 7-Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifa, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz,...