13 / 05 / 2024

yht arıza mı yaptı

yht arıza mı yaptı

TCDD YHT aktarması açıklaması yaptı. TCDD'den dün İstanbul'dan kalkan son yüksek hızlı tren (YHT) yolcularının, trenden trene ya da otobüse aktarılmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.

'Altın mı alayım euroya mı geçeyim?' diyenler okusun

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Bayramda markete alışverişe gidecekler aman! Bu bilgi olmadan evden dışarı adım bile atmayın

Türkiye'de son dönemde sahte para kullanımı arttı. Marketlerdeki kontroller nedeniyle bazı durumlarda mahcup olan vatandaşlara sahte parayı nasıl ayırt edeceklerine dair önemli bilgiler verildi.

Mercedes ölümcül arıza nedeniyle 1 milyon aracı geri çağırdı! Sizin de bu model aracınız varsa...

Almanya'nın lüks sınıfta ürettiği premium otomobil markası Mercedes dünya genelinde satılan 1 milyon aracı tespit edilen ölümcül arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı. Eğer sizin de bu model ve yaş aralığında aracınız varsa hemen yetkili servisi arayın!

Dolar alacaklar koşar adım dövizciye gidin! Tarih hatta saat verildi, dolar uçuş denemesi yapacak

Dolarda dün ve bugün düşüş yaşanıyor. Dolar alacaklara "Elinizi çabuk tutun" uyarısı yapılırken, 3-4 Mayıs'ta FED'in açıklayacağı faiz artırımının ardından doların yükselmesi bekleniyor. Dolarda asıl güçlenmenin 4 Mayıs akşamı yaşanacağı iddia ediliyor.

Bitcoin, Fed'in faiz artırımından nasıl etkilenir?

Fed'in bugünkü toplantısında faiz arıtımına gideceği öngörülüyor. Peki faiz artırımı kripto paraları etkiler mi? Bitcon faiz artırımından nasıl etkilenir? İşte Beste Naz Süllü'nün konuya ilişkin o açıklamaları...

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

yht arıza mı yaptı Haberi

yht arıza mı yaptı

TCDD, dün İstanbul'dan kalkan son YHT yolcularının trenden trene ya da otobüse aktarılmasının söz konusu olmadığını bildirdi.


Kurumdan yapılan açıklamada, dün gece İstanbul'dan kalkan son yüksek hızlı trenin İzmit Garı'nda şiddetli fırtınadan kaynaklanan kısa süreli enerji kesintisi nedeniyle bekletildiği, gerekli tedbirler alındıktan sonra hatta enerji verilerek seferlerine devam ettiği belirtildi.


Açıklamada, basında iddia edildiği gibi yolcuların trenden trene veya otobüse aktarılmasının söz konusu olmadığı, yolcuların aynı trenle Ankara'ya ulaştıkları...