02 / 05 / 2024

Yiğit Konut İnşaat Yapı adres

Yiğit Konut İnşaat Yapı adres

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Geçit tarafından kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sürücü tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Koç tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Konut İnşaat Yapı adres Haberi

Yiğit Konut İnşaat Yapı adres

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 03 Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 03.01)  Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 03.02) Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon...