10 / 05 / 2024

Yıl Er İnşaat adres

Yıl Er İnşaat adres

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Ev sahiplerinin kiracılarını bazı sebeplerden dolayı evden çıkarmaları durumunda üç yıl sınırlama uygulaması yapılıyor. Bu şekilde bir uygulama yapan ev sahipleri 3 yıl boyunca evlerini kiraya veremiyorlar. İşte ayrıntılar...

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararı, geçmiş yıl zararlarına ilave edildi!

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararının Sermaye Piyasası Mevzuatına göre, geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesine ilişkin talebi 101 milyon 790 bin 81,484 TL tekabül eden kabul oyu ile oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Yıl Er İnşaat adres Haberi

Yıl Er İnşaat adres

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.
Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...