21 / 05 / 2024

yılbaşı çeşme organizasyonu

yılbaşı çeşme organizasyonu

Geçen yıl 300 bin kişi ile yeni yılı karşılayan Çeşme'de yapılacak yılbaşı partisi öncesi, ilçedeki bütün oteller günler öncesinden doldu. Belediyeler sokaklara sobalar kurdu. Hedef: 1 milyon kişi ile 2014'ü karşılamak...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor! Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin beklediği müjde sonunda geldi. Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor... Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın...

Yılbaşı indirimi başladı! Atasay'da pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşı indirimleri Atasay'da başladı. Yeni yıl hediyesi almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim başladı. İşte 15 Aralık 2022 Atasay fiyat listesi.

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Çeşme'de gayrimenkul fiyatları suni yükseltiliyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Çeşme’den gayrimenkul almak isteyen tüketicileri uyardı. Yılmaz, geçtiğimiz yıl satılmamış gayrimenkullerin fiyatının artırılarak yeniden satıldığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

yılbaşı çeşme organizasyonu Haberi

yılbaşı çeşme organizasyonu


Geçen yıl 300 bin kişi ile yeni yılı karşılayan Çeşme'de yapılacak yılbaşı partisi öncesi, ilçedeki bütün oteller günler öncesinden doldu. Belediyeler sokaklara sobalar kurdu. Hedef: 1 milyon kişi ile 2014'ü karşılamak Türkiye ve İzmir'in marka tatil yöresi Çeşme, 2014'ü 1 milyon kişiyle karşılayıp rekor kırmak için harekete geçti. 


31 Aralık Salı ve 1 Ocak Çarşamba gününü içine alan hafta boyunca ilçe otellerinde tek bir boş yatak kalmadı. Konut sahipleri İzmir dışından gelen talepleri dikkate alarak evlerini kiraya verirken, yeni yılı Çeşme ve Alaçatı'da karşılamak isteyen gençler sosyal medya üzerinden 'Yeni Yıla Çeşme'de merhaba' etkinliği başlattı. Çeşme ve Alaçatı belediyeleri yeni yıla ilçelerinde girmek isteyenleri dikkate alarak açıkhava konserleri ve gösterileri organize etti. Saatler 24.00'ı gösterdiğinde havai fişek gösterileri organize eden...