28 / 04 / 2024

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon adres Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon iletişim Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon adres Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon iletişim Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Naki Bakır, bugünkü köşesinde beklenen büyük İstanbul depremini ve İstanbul'daki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? İşte ayrıntılar...

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon adres Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon iletişim Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Haberi

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon adres Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon iletişim Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler,...