04 / 05 / 2024

yıldırım akçağlayan mahallesi mahalle konağı

yıldırım akçağlayan mahallesi mahalle konağı

Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı...

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

yıldırım akçağlayan mahallesi mahalle konağı Haberi

yıldırım akçağlayan mahallesi mahalle konağı


Yıldırım Belediyesi tarafından Akçağlayan Mahallesine mahalle konağı yapılıyor.


Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar ile vatandaşlar katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Akçağlayan Bahçelievler Projesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. 2004 yılından bu yana Yıldırım ilçesinde büyük ve örnek hizmetlere imza attıklarını belirten Keskin, “10 yıl boyunca gece gündüz demeden Yıldırım ilçesinin başarı çıtasını en yukarıya taşıdık. Sayısız ödüller kazandık. Bundan sonraki isteğim, göreve gelecek diğer arkadaşlarımızın da aynı hedefte olmasıdır” dedi.


Başkan Keskin, törene katılan vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Akçağlayan Mahalle Muhtarı Veli Yalçındağ, 10 yıldır mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.


Akçağlayan ve Çevre mahalle sakinlerine...