15 / 05 / 2024

yıldırım türe kimdir

yıldırım türe kimdir

Yıldırım Türe, "İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var. Bu yönde bölge müdürlüklerimizle birlikte önemli çalışmalar yapıyoruz. Acentelerimizle olan ilişkilerimize önem veriyoruz" dedİ

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

yıldırım türe kimdir Haberi

yıldırım türe kimdir


ERGO Sigorta Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, İzmir'i çok önemsediklerini belirterek, "İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var. Bu yönde bölge müdürlüklerimizle birlikte önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Acentelerimizle olan ilişkilerimize önem veriyoruz" dedi. 

ERGO Sigorta'nın İzmir politikası, beklentileri ve şirketin önemli projeleri hakkında Yeni Asır'a konuşan Türe, ERGO'nun en önemli özelliğinin "Konuşan bir sigorta şirketi" olduğunu söyledi. 

* İzmir'den beklentileriniz neler?

Şirketin aldığı payı artırmaya yönelik faaliyetlerimiz var. Satış örgütümüzü ve satış temsilcilerimizin çalışma şeklini düzenledik. İzmir'in Türkiye'deki sıralamasına bakmaksızın ERGO'daki sıralamasının bir miktar daha yukarda olmasını ümit ediyor ve bu konuda acentelerimizden daha potansiyelli bir çalışma dönemi bekliyoruz. İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var.

* ERGO'nun farkını anlatır mısınız?

ERGO'nun en önemli özelliği konuşan bir...