30 / 04 / 2024

Yıldızlı TOKİ Konutlarının altyapısı yenilendi mi

Yıldızlı TOKİ Konutlarının altyapısı yenilendi mi

Yıldızlı TOKİ konutları bölgesindeki 3 bin 900 metre uzunluğundaki yol asfaltlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye düzenli otobüs seferleri gerçekleştiriyor. Bölgede başlatılan altyapı çalışmaları da tamamladı.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Dünyanın ilk 5 yıldızlı hapishanesi inşa edildi!

Danimarka'nın Gundslev şehrindeki Storstrom Hapishanesi'ne "Dünyanın ilk 5 yıldızlı hapishanesi" benzetmesi yapıldı. Hapishanesi için 110 milyon euro harcandı.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır bekledikleri konutlarını istiyor!

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır evlerini almak için mücadele ediyor. Mağdur grup sesini duyurmak için basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Ufuk Can: Trabzon Yıldızlı'nın imar planı değişmeli!

Trabzon Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı'da yapılan imar planı ile ilgili çağrıda bulundu. Can, vatandaşın yıllardır mağdur edildiğini artık vatandaşın hakkının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaklaşık 20 gün önce temeli atılan Çıldır TOKİ Konutları yükselmeye başladı. TOKİ konutlarının iki bloğunun kaba inşaatı tamamlanarak üçüncü bloğa geçildi.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yıldızlı TOKİ Konutlarının altyapısı yenilendi mi Haberi

Yıldızlı TOKİ Konutlarının altyapısı yenilendi mi


Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı hizmet seferberliği ile Yıldızlı TOKİ konutlarının ulaşım ve alt yapı problemleri ortadan kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışma ile Yıldızlı TOKİ konutları ile sahil yolu arasındaki 3,9 km’lik yol tamamen asfaltlanırken büyükşehir yapılanmasıyla birlikte bölgeye başlatılan düzenli otobüs seferlerine devam ediliyor. Bununla da yetinmeyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bölgede TİSKİ marifetiyle gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarını da tamamladı.


Yapılan bu çalışmalarla yoğun bir nüfusa ev sahipliği yapan Yıldızlı TOKİ konutları bölgesinin sorunları ortadan kaldırılırken vatandaşlar Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Yıldızlı TOKİ konutlarının inşa edildiği günden beri bölgede yol ve ulaşım sorunu yaşandığını kaydeden vatandaşlar, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla sorunlarının ortadan kaldırıldığına dikkat çekti.


BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bölge sakinlerinden Fikret Kardeş isimli vatandaş, “Trabzon’un büyükşehir olmasıyla...