10 / 05 / 2024

Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi kira ihalesi

Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi kira ihalesi

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Yüksek maaşla hemen memur olun! Bugün başvurun hemen işe başlayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaşla hemen memur olun. İşte detaylar!

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi kira ihalesi Haberi

Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi kira ihalesi

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. 

8 bin 328 metrekare alana sahip kültür merkezinin aylık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlenirken, muhammen bedeli 120 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

10 yıllığına kiraya verilecek olan Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nin kiralama ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığından:
1- Aşağıdaki tabloda tapu bilgisi, ihale saati, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen mülkiyeti belediyemize ait taşınmaz (Yıldıztepe
Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 1. Etabı) 10.08.2022 tarihinde, saat 15.00’da 2886/36. mad. (Kapalı teklif usulü) ile 10 (on) yıllığına ihale edilecektir.
2- İhaleye iştirak edecek...