04 / 05 / 2024

Yılın Türk Alışveriş Merkezi ödülü

Yılın Türk Alışveriş Merkezi ödülü

2013'te yenilenerek 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan Maltepe Park AVM yeni yüzüyle ziyaretçi rekorunu kırdı. AVM, Polonya'da yapılan CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde de ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi...

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler? İşte detaylar...

2023 yılında hangi hisseler alınır? 2023 yılı hisse tahminleri yayınlandı: İşte piyasaları alt üst edecek o liste

Borsaya giren binlerce yatırımcı, 203 yılında hangi hisse alınır diye araştırmaya başladı. Bu anlamda Yapı Kredi Yatırım bağlamında oluşturulan son dakika açıklamasında hisse tavsiyelerine yer verildi. İşte detaylar...

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Türkiye'nin altın ithalatı iki yılın zirvesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı eylül ayında 3,1 milyar dolarla 2 yılın zirvesine yükseldi. Darphane'nin altın üretimi de son dönemde hızla artarken, uzmanlardan  yastık altı ve Rusya etkisi ile ilgili açıklamalar geldi.

TCMB, bu yılın en fazla altın alımı yapan bankası oldu

Bu yılın en çok altın alımı yapan merkez bankası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası oldu. Açıklama Dünya Altın Konseyi'nden geldi. Dünya genelinde ise bankaların altın aktivitelerinde düşüş görüldü.

Türkiye'de ekmeğe peş peşe zam gelirken un ihracatı yılın ilk 6 ayında rekor kırdı

Türkiye'de ekmek fiyatlarına artan girdi maliyetleri nedeniyle peş peşe zam gelirken yılın ilk 6 ayında un ihracatında rekor kırıldığı ortaya çıktı. Açıklanan verilere göre ihracat yüzde 33 artarak 652 milyon dolara yükseldi.

Türkiye yılın ilk yarısında 50,7 milyar lira ihracat yaptı

Türk lirasıyla ihracat yılın ocak-haziran döneminde ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 68,4 artarak 50 milyar 694 milyon lira oldu.

Yılın Türk Alışveriş Merkezi ödülü Haberi

Yılın Türk Alışveriş Merkezi ödülü

2013'te yenilenerek 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan Maltepe Park AVM yeni yüzüyle ziyaretçi rekorunu kırdı. AVM, Polonya'da yapılan CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde de ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi.


Mutfak alışverişinden giyime mobilyadan kuyuma kadar ihtiyaç duyulan her türlü ürünü bir çatı altında toplayan alışveriş merkezleri tüketicinin işini oldukça kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de Maltepe Park Alışveriş Merkezi. Bir yıl içerisinde 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan ve 31 bin metrekareden 75 bin metrekareye genişletilen Maltepe Park AVM CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi” seçildi. Maltepe Park AVM’nin erişim alanındaki 4 milyon kişiye hizmet verdiğini söyleyen Maltepe Park’ın AVM Müdürü Vedat Özeren, merkezin 2013 yılında yenilenen yüzünü ve büyüme başarılarını AKŞAM Ekonomi'ye anlattı. 


KİRALAMA VE YÖNETİMİ ECE TÜRKİYE YAPIYOR


Maltepe Park...