05 / 05 / 2024

yılmaz katmerci boşadı mı

yılmaz katmerci boşadı mı

20 milyon lira değerindeki "Katmerci Villa"yı paylaşılamadı. İddiaya göre; Yılmaz Katmerci "Villa benim" diyerek villayı şoförünün üzerine geçirdi. Necla Katmerci ise "Aile konutudur. Villa çocuklarımın" diyerek villanın satışının hukuk dışı olduğunu öne

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Bu tarihten itibaren düşüş görülecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, politika adımlarının olumlu etkileri ile 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kalıcı bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önceliğimiz deprem bölgesinin yaralarını sarmak, ekonomide birtakım adımlarla daha istikrarlı yapı oluşturmak, sosyal anlamda elde ettiğimiz kazanımları toplumumuza refah olarak geri vermek" dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ekrem Pakdemirli'nin vefatıyla boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Recep Yılmaz Argüden getirildi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Her bir köşeyi şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı ve yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

yılmaz katmerci boşadı mı Haberi

yılmaz katmerci boşadı mı


Necla Katmerci, boşanmak isteyen eşi Yılmaz Katmerci'nin yaptığı villa satışının iptali için mahkemeye başvurdu


Katmerci Holding'in sahibi Yılmaz Katmerci, 37 yıllık eşi Necla Katmerci'ye "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanma davası açtı. Necla Katmerci ise işadamının kendisinden 28 yaş küçük bir kadınla birlikte olduğunu iddia ederek, 2 milyon lira maddi ve 20 bin lira da aylık nafaka talebinde bulundu. Dava, Yılmaz Katmerci'nin eşine 3 milyon lira tazminat, aylık 20 bin lira yoksulluk nafakası ödemesi kararıyla 2010'da bitti. Ancak Necla Katmerci, mahkemenin verdiği 10 günlük itiraz süresini kullanarak "Boşanmak istemiyorum" dilekçesi verdi. Çiftin boşanması gerçekleşmedi. 


VİLLA SORUN OLDU 

Bu sürede çift, İstanbul Çengelköy'deki 20 milyon lira değerindeki "Katmerci Villa"yı paylaşamadı. İddiaya göre; Yılmaz Katmerci "Villa benim" diyerek villayı şoförünün üzerine geçirdi. Necla Katmerci ise "Aile...