06 / 05 / 2024

Yılmaz Tanyıldız

Yılmaz Tanyıldız

Trendyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tanyıldız, Saygın Bayraktar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Beşler Apartmanı'nda kuruldu.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çerkezköy Altınyıldız fabrikasının kapanış öyküsü!

Altınyıldız’ın Çerkezköy fabrikasında kumaş üretimine odaklanan Boyner Grubu nisan ayında hazır giyim fabrikasını kapattı.

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta İsmail Yılmaz Şenyıldız tarafından kuruldu.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Cevdet Yılmaz: Konut satışı ihracat değil!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin konuştu. Yılmaz, yabancılara konut satışının ihracat sayılıp sayılmamasına ilişkin ise, "İhracat olabilmesi için mal ve hizmet ihracatı olması lazım" dedi.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Ziya Yılmaz: Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor!

İnşa ettikleri projelerle Türkiye'ye değer katan DAP Holding YKB Ziya Yılmaz, ''Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor'' dedi.

Yılmaz Tanyıldız Haberi

Yılmaz Tanyıldız

Trendyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tanyıldız, Saygın Bayraktar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Trendyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü yol, köprü, baraj, altyapı tesisleri, hava alanı, liman, okul, fabrika, hastane, raylı raysız sistemler gibi bayındırlık tesisleri ile sanayi ve turistik tesisleri inşaatı ile inşaat taahhüdü işlerini yapmak. Her türlü hafriyat işleri ile dekopaj taahhütleri yapmak. Her türlü yapım onarım tadilat dekorasyon alt yapı üst yapı taahhütleri yapmak. 2-      Kendi veya başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her türlü yapı yapmak. 3-      Her türlü yapı, peyzaj mimarisi projeleri ile diğer projelerin müşavirlik hizmetleri ve mimarlık projelerinin fizibilite etüt ve programlarını yapmak. 4-      Her...