29 / 04 / 2024

yılsonu fırsatları

yılsonu fırsatları

2013 yılına girmeye sayılı günler kala, konut yatırımcıları, yeni yılda “ev”lenmek isteyenlere birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte sizin için seçtiğimiz kampanyalı 10 konut projesi…

BİM'den 23 - 26 Ocak 2024 indirim kataloğu! Elektronik eşyalarda cazip fırsatlar BİM'de...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandığını açıkladı. BİM, çeşitli elektronik ürünlerde indirim fırsatları sunuyor. Dijitsu 75' UHD Google Tv 23.999  TL, TCL 32' FHD Android Tv 5.699  TL, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7.799  TL.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Trend Line'da son fırsatlar! Teslimler Haziran 2024'te!

Cemsan Plus tarafından, Antalya’nın kalbinde, Kepez'de yükselen Trend Line'da son fırsatlar devam ediyor. Trend Line'da daire fiyatları ne kadar? Trend Line ile ilgili ayrıntılar...

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Linens’te sezon sonu fırsatları! masa örtüsü 384 TL, ayaklı servis 90 TL! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ev grubu ürünlerin tanınmış markası Linens, pek çok ürün grubunda sezon sonu fırsatları başladı. Bazı ürün gruplarının yüzde 30 indirimle, bazı ürün gruplarını ise sepette sürpriz indirimlerle yer aldığı fırsat günlerine hangi Linens ürünleri dahil, fiyatları ne kadar? İşte 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Almak isteyenler acele etsin! Son fırsat!  İşte Volkswagen Caddy 20 Aralık 2022 fiyat listesi

En çok tercih edilen ticari araçlardan birisi olan Volkswagen Caddy'de yılsonu fırsatları devam ediyor. Aracın Aralık ayı fiyatları belli oldu. İşte Volkswagen Caddy 20 Aralık fiyat listesi...

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

yılsonu fırsatları Haberi

yılsonu fırsatları

İnşaat yatırımcıları 2013’e sayılı günler kala, satışlarını artırmak için farklı farlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Gerek fiyatta gerekse de sundukları avantajlı ödeme seçenekleri ile sizleri hayalinizdeki eve bir adım daha yaklaştıran yatırımcılar, yeni yılda yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Yılsonu fırsatları kapsamında başlatılan kampanyalarla birikiminizi karlı bir yatırıma dönüştüren yatırımcılar, yüzde 10-15’lere varan indirim, vade farksız ödeme seçenekleri ve taksit erteleme gibi alternatiflerle projelerini konut alıcılarıyla buluşturuyor. İşte yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için derlediğimiz kampanyalı 10 konut projesi….




1. Statü Park: 20 dairede yüzde 15 indirim

Konut...