07 / 07 / 2024

YK Gayrimenkul adres

YK Gayrimenkul adres

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Kerim Sengir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2014 tarihinde Şişli, Büyükdere Caddesi, Mecidiyeköy 'de kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Korona sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

GİSP Başkanı ve Bosphorus Invest YK Başkanı Hakan Gümüş, korona sonrası gayrimenkul sektöründe ditijalleşmenin öneminin artacağını söyledi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Kamuya ait 9 gayrimenkul 1 milyar 75 milyon liraya özelleştirildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan ÖYK önceki gün 4 hidroelektrik santralinin satışını onayladı. 4 baraj ile yurdun çeşitli bölgelerindeki kamuya ait 9 büyük gayrimenkulü 1 milyar 75 milyon liraya özel sektöre satıldı.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

YK Gayrimenkul adres Haberi

YK Gayrimenkul adres

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Kerim Sengir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Ana Faaliyetler: Türkiye içinde ve dışında gayrimenkul yatırımları yapmak, yurt içinde ve dışında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir. Özellikle; 1-Toplu konut, konut, okul ve hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler, 2-Otel, motel ve turistik tesis binaları inşaatı, 3-Fabrika binaları, petrol tasfiyehaneleri, petrol tankları inşaatı, 4-Petrol, tabii gaz ve sair boru hatları ve havai hatlar inşaatı, 5-Islah, sulama, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri 6-Karayolları, demiryolları ve köprüler, 7-Hava meydanları, istasyonlar, limanlar ve barajlar, 8-Diğer bayındırlık işleri ve ulaştırma hizmetleri,...