04 / 05 / 2024

Yol-Asfalt Şube Şefliği

Yol-Asfalt Şube Şefliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şube Şefliği tarafından 20 Nisan 2016'da başlanan yol yapım çalışmalar daha önceden altyapı engeline takılmıştı bunun üzerine Süleyman Bölükbaş yeni bir açıklama yaptı.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Araba fiyatlarında yol haritası resmen çizildi! İşte araba fiyatları ile son gelişmeler

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Otomotivciler, 20 yıllık yol haritasını anlattı. İşte detaylar!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Altında herkesin bildiği yol haritası resmen değişti! Altın kahini yeni tarihi ilk kez açıkladı!

Altın kahini olarak bilinen finans analisti İslam Memiş altın için yeni tarih verdi. Peki altın yükselecek mi? Altın için açıklanan tarih ne zaman? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Evim mağdurları için yol haritası hazırlandı! İşte 10 adımda yapılacaklar listesi...

Kapatılan ‘evim’ şirketlerindeki 49 bin mağdura müjde geldi. TMSF tarafından organizasyon bedelini yüzde 20’lik kısmının nakit ödeneceği belirtildi. Alacaklılar faaliyet iznine sahip 6 şirkete geçiş yapabilecek...

Yol-Asfalt Şube Şefliği Haberi

Yol-Asfalt Şube Şefliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şube Şefliği tarafından 20 Nisan 2016'da başlanan yol yapım çalışmaları daha önce altyapı ve hava şartlarından dolayı gecikmişti. Sanayi esnafının ve vatandaşların rahat bir nefes alacağını belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şube Şefi Süleyman Bölükbaşı "Sanayi yollarında çalışmalarımızda hiçbir aksaklık yok, burada ekiplerimizle hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Yeni Sanayi yollarında sanayi esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacağını umuyorum. Gecikmenin sebebi bilindiği gibi altyapının çok yüzeyden geçmesi. Ekipler yolu kazdığında ya doğalgaz patlıyor ya da elektrik hatları kopuyor. Bunlar da çalışmaları aksatıyor"...