13 / 05 / 2024

yol kenarlarında yüksek katlı binalar

yol kenarlarında yüksek katlı binalar

ÇEVRE ve Şehircilik Baka­nı Erdoğan Bayraktar, dün Afganistan’ın 94. Bağımsızlık günü resepsiyonunda bir grup gazetecinin sorularım yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın kendisine, “Yollardaki silüet doğru, düzgün değil. Çok yüksek binalar yapılı­yor...

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

1933 yılında İstanbul'da yüksek binalara tepki! Bina kanunu çıkmalı!

1933 yılında İstanbul'da her geçen gün sayısının arttığı yüksek binalara tepkiler artmaya başlamış. Bunun önüne geçebilmek için bina kanunun çıkarılması talep edilmiş.

Asgari ücret Euro bazında en yüksek seviyesine bu yıl erişti!

Asgari ücret dolar ve Euro bazında en yüksek rakamlara erişse de Avrupa’da en düşük ücret olmaktan kurtulamadı. Türkiye’nin asgari ücreti Avrupa’da en düşük 5’inci ücret olarak belirlendi. 

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Emekli olmadan 3 formülü bilmeniz önemli! Bu formülü bilenler daha yüksek emekli maaşı alacak

Çalışma hayatında yüksek bir gelir elde etmek geleceğiniz için oldukça önemlidir. Bu geliri artırmak için ise sigorta primlerinizi düzenli ve yüksek bir şekilde ödemeniz gerekir. Sigorta prim ödemeleri gelecekteki maaşınızı doğrudan etkiler. 

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Ağustos ayında yüksek çıkan enflasyonu hangi harcamalar tetikledi?

TÜFE’de yüzde 9,09’la en yüksek ağustos ayı enflasyonu gerçekleşti. Aylık enflasyonun 2,78 puanlık bölümü ağustosta yüzde 16,61 artan ulaştırma, 2,27’lik bölümü de yüzde 8,48 artan gıda fiyatlarından oluştu.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

yol kenarlarında yüksek katlı binalar Haberi

yol kenarlarında yüksek katlı binalar


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Erdoğan’ın Rize’de kendi­sini fırçaladığı yönündeki haberleri yalanladı. Bayraktar, “Nereden neyi fırçalamış. Uyarıda bulundu. Uyaran benim amirim. Devlet terbiyesi içinde dinledim” dedi.


ÇEVRE ve Şehircilik Baka­nı Erdoğan Bayraktar, dün Afganistan’ın 94. Bağımsızlık günü resepsiyonunda bir grup gazetecinin sorularım yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın kendisine, “Yollardaki silüet doğru, düzgün değil. Çok yüksek binalar yapılı­yor. Yolların kenarında bu bize yakışmıyor” uyarısında bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:


DİŞ FIRÇASI MI


“Arkadaşlar bakın devlet terbiyesi diye birşey vardır. Başbakan çağınyor. Adam oturuyor ya eğileceğim ya çömeleceğim. Bana orada uyarıda bulunuyor. Herkes herkesi uyarabilir. Uyarana teşekkür etmek gerekir. Soma tekrar yamna gittim bir sürü konuştum onunla. Ya bu adam bizim liderimiz başbakandan öte. Kesinlikle öyle bir şey yok. Nereden nereyi fırçalamış. Diş fırçası mı...