30 / 04 / 2024

yol olacak

yol olacak

İzmit'in Gündoğdu Semti'nde, Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi olan bahçenin yerine çıkmaz sokak yapılmak istenmesi semt sakinlerini isyan ettirdi. İşte bölgede yaşananlar...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

İslam Memiş euroyu işaret ederek rakam verdi! Euro için yol haritası belli oldu! Yıl sonunda bu rakamları bekliyoruz...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euroyu işaret ederek, rakam verdi. Euronun yol haritası belli oldu, yıl sonunda euro bu kadar olacak.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı’nda çalışmalar tam gaz!

İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5’inci etabı olacak olan Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesinde istekli şirketlerin birinci aşama yeterlilik dosyaları toplandı. Peki ihaleye katılmak için hangi firmalar yeterlilik dosyalarını sundur? İşte metro yapımına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

Çanakkale, sanayi sektörünün merkezi olacak!

Sanayi, turizm ve tarım alanlarda atılım gösteren Çanakkale'nin, köprüyle birlikte şehircilik anlamında da fazla yol alması öngörülüyor.Şehir köprüyle birlikte sanayi sektörünün merkezi olacak.

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri!

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri esasları Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında düzenleniyor..

Üçyol-Buca Metrosu'nun inşaatı 2018'de başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Üçyol-Buca Metrosu'nun inşaatına 2018 yılında başlanacak. 11 duraktan oluşan metro 13.5 kilometre uzunluğunda olacak.

Yeni İpek Yolu 1.4 trilyon dolara mal olacak!

Çin, Yeni İpek Yolu Projesi’ni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ‘Kuşak ve Yol Zirvesi’nde görücüye çıkarıyor, proje 1.4 trilyon dolara mal olacak.

Burdur'dan Finike'ye yol müjdesi!

Burdur yol ayrımından Finike’ye kadar bir koridor oluşturacak olan bölünmüş yol, yatırım planına alındı. 456.6 milyon liraya mal olacak yol 3 yılda bitirilecek.

Fatsa revize imar planıyla, yol ağı rahat bir şehir olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2017 senesi Fatsa'nın atılım yılı olacak. Özellikle yeni hazırlanan revize imar planıyla yol ağı rahat bir şehir inşa edeceğiz. Fatsa'ya 154 milyon TL'lik hizmeti kazandırmış olacağız" dedi.

Fethiye-Söğüt yolu duble yol olacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Antalya'yı Ege Bölgesi'ne bağlayan Fethiye-Söğüt yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

yol olacak Haberi

yol olacak

İzmit'in Gündoğdu Semti'nde 5. Ada konutlarının yan tarafı semt sakinlerince yeşillendirilerek birbirinden güzel fidanlar ve çiçekler dikilmesi sonucu 2004 yılında 'Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi oldu. Vatandaşlarca yeşillendirilmiş alanın imar planında çıkmaz yol gözükmesi nedeniyle İzmit Belediyesi'nin yol çalışması başlatması semt sakinlerini isyan ettirdi.


İzmit Gündoğdu Mahallesi'nde Bayındırlık Bakanlığı Konutları 5'inci adada Büyükşehir Yasası kapsamında kapatılan Bekirpaşa Belediyesi döneminde 2004 yılında konutların çevresine dikilen fidanlar ve çiçeklerle 'Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi olan alandaki ağaçlar ve çiçeklerin yerine çıkmaz sokak yapılmak istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.



'ÇIKMAZ YOL İÇİN AĞAÇLARIMIZI KESTİRMEYİZ'


Marmara depreminden sonra konutlara taşındığını söyleyen semt sakinlerinden Hatice Bayhan, "Evimizin önünü güzelleştirmek için bütün komşularımızla birlikte çeşitli ağaçlar ve çiçekler ekerek yaşadığımız bölgeyi güzelleştirdik. Dönemin...