02 / 05 / 2024

Yolanthe Cabau Mina Towers

Yolanthe Cabau Mina Towers

16 Ekim'de Xess Xava'ya dünya getiren ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'i 'baba' yapan ünlü model Yolanthe Cabau, setlere döndü bile! Cabau, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'deki inşaatına başlayacağı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu.

Yolanthe Cabau Mina Towers'ın reklam yüzü oldu!

Eşiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen ve işleri daha da açılan GS'lı futbolcu Sneijder'in eşi Yolanthe, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'de inşaatına başladığı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu...

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Mina Life Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Life Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Selenay Kefeli tarafından kuruldu.

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Sema  Lafcı tarafından kuruldu.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Mina’nın Çocukları Projesi Yalova’dan Mardin’e kadar uzandı!

Arkadaşıyla birlikte uçak kazasında hayatına kaybeden Mina Başaran’ın adını taşıyan ‘Mina’nın Çocukları Projesi’ büyüdü, Yalova’dan Mardin’e kadar uzandı…

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Seydi tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Mina Başaran'ın öldüğü jetin pilotu Beril Gebeş'ten 15 aydır haber yok!    

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının üzerinden 15 ay geçmesine rağmen kaptan pilot Beril Gebeş'in cansız bedeni hala bulunamadı...

Yolanthe Cabau Mina Towers Haberi

Yolanthe Cabau Mina Towers

16 Ekim'de Xess Xava'ya (XX) dünya getiren ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'i 'baba' yapan ünlü model Yolanthe Cabau, setlere döndü bile! Dört ay gibi kısa bir sürede hamilelik kilolarından kurtulan ve önceki gün objektif karşısına geçen Cabau, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'deki inşaatına başlayacağı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu. 


İNŞAAT BAŞLAMAYINCA REKLAM ERTELENMİŞTİ 

Hoş bu talih kuşu, Yolenthe Cabau'nun başına geçen yıl hamileliğinin ilk aylarında konmuştu.

Ancak şirketin inşaatı ötelemesi nedeniyle; Xess Xava'nın bereketi doğmadan önce değil, doğduktan sonra gelmiş oldu. Daha önce adL markası için iki sezon podyuma çıkan ve markanın reklam yüzü olan Cabau, Mina Towers'ın reklamlarında boy göstermek için ne kadar ücret aldı bilmiyorum ama iş konusunda çok seçici olduğu için hatırı sayılır bir meblağ olduğuna hiç şüphem yok. 


Ünlü...