03 / 05 / 2024

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinde olması gereken özellikler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Deprem uzmanından son dakika uyarısı: Orada 7'den büyük deprem olması kaçınılmaz! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, o bölgeyi işaret etti ve 7'den büyük depremin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İlk konutunu almak isteyenlere müjde! 1.20 faizli konut kredisinde detaylar peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk konut sahibi olmak isteyenleri desteklemek için Orta Vadeli Program çerçevesinde dar gelirliye konut kampanyası başlatılacağını duyurdu. Bu kredi için beklenti ise 15 yıl (180 ay) vade fırsatı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

Honda CR-V Mayıs ayı fiyat listesi merak ediliyor! Uzun yolculuklar CR-V ile keyifli

Honda CR-V'nin Şanzımanı diğer rakiplerinden farklı olarak, düşük devirlerde daha fazla tork üreten ve hızlı bir şekilde tepki veren CVT şanzımana sahiptir. Ayrıca, Honda CR-V, hibrit bir seçeneğe sahip olmasıyla diğer rakiplerinden ayrılır. Hibrit motoru sayesinde daha yüksek bir yakıt verimliliği

Reuters’tan kritik Türkiye açıklaması; Faiz yükselecek, enflasyon düşecek

Türkiye'deki 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden sonra ortodoks ekonomi politikalarına dönüleceği beklentisiyle Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizinin yüzde 24'e yükselteceği düşünülürken, buna karşın enflasyon bugünkü yüzde 50 civarından sınırlı bir düşüşle sene sonunda yüzde 46 olması bekl

Teknolojik özellikler ile donatılan Skoda Yeni Karoq uygun imkanlarla bayilerde! 

Yeni Karoq, Skoda'nın yeni tasarım diline uygun olarak yeniden tasarlanmış ve modern bir görünüme sahip olması da önemli bir özelliktir. Çeşitli motor seçenekleri ile sunulan Yeni Karoq, yüksek performans ve iyi bir sürüş dinamiği de sunar.

Yerli üretim Reeder S19 Max Carrefour'da çok ucuza! 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, Yerli üretici olan Reeder'in çok ucuz ve yüksek performansa sahip olması vatandaş tarafından tercih sebebi oluyor.  Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 Tasarruf avantajınan faydalanmak isteyenler haberimizden detayı öğrenebilirsiniz.

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Kamiq'ın en büyük özelliği, konforlu ve geniş bir iç mekana sahip olmasıdır. Ayrıca yüksek seviyede standart özelliklere ve güvenlik teknolojilerine sahiptir. Aracın boyutları, şehir içi kullanım için uygun olmasını sağlar ve aynı zamanda park etmeyi kolaylaştırır. Peki 25 Mart 2023 fiyat list

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV'nin en büyük özelliği, gelişmiş e:HEV hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, otomobilin performansını ve verimliliğini optimize etmek için elektrikli güç, benzinli güç veya her ikisi içinde sürüş koşullarına uygundur. İşte 10 Mart fiyat listesi...

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar Haberi

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar

Öncelikle yönetici; İnsanları kullanarak işleri yaptıran veya yürüten kişidir. Bu kimseler kaynak ayırır karar verir ve belli amaçlar doğrultusunda başkalarının etkinliklerini yönlendirir. Yöneticiler işlerini bilinçli bir şekilde yürütürler.

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar, bilgiler ve beceriler nelerdir ? 


1.    Planlama: Sitenin amaçlarını belirleme ve planlar yapma.


2.    Organizasyon: Ne tür işlerin yapılacağı bunların kimin yapacağı ve işlerin ne şekilde gruplanacağı sorularına cevap vererek organize etmek.


3.    Liderlik: Çalışanları güdüleyip yani bir anlamda yönlendirip, en uygun iletişim kararları ile yönetme, sorunları çözme.


4.    Kontrol: Site içindeki faaliyetleri gözleyerek planlanan biçimde izlemek aksayan ve başarılı gitmeyen işler için düzeltici önlemler almak.


5.    Teknik Bilgi: Yöneticinin işini yürütürken sahip olması gereken bir özelliktir. Bu bilgi bazı eğitim kanalları ile kazanılır bazıları da bu...