04 / 05 / 2024

Yoo İstanbul hotelya

Yoo İstanbul hotelya

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

İstanbul’a 50 yeni otel geliyor!

Yılın ilk 3 ayında yüzde 30 doluluk artışı yaşayan İstanbul’da otel yatırımları da hız kazandı. Otel projelerini yakından takip eden Hotelya’nın Genel Müdürü Zümrüt Doyran yaptığı açıklamada “Halen 50 otelin yapımı devam ediyor” diye konuştu.

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Hotelya, 500'ün üzerinde otel projesine imza attı!

25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Yoo İstanbul hotelya Haberi

Yoo İstanbul hotelya

Sıra dışı mekanlar yaratarak, insanların işlevsel ve muhteşem tasarıma sahip evlere kavuşmalarına yardımcı olan, 34 ülkede 80'in üzerinde projeye imza atan Yoo, dünyada lüks konut trendinin belirleyicisi olarak kabul ediliyor. İstanbul'un en seçkin lokasyonunda Boğaz'a 5 dakikalık mesafede hayat bulan Say Yapı'ya ait projenin, tüm iç dekorasyonu dünyaca ünlü mimar Philippe Starck imzası taşıyor.

Proje montaj aşamasında

Toplam 11 blok, 116 rezidanstan oluşan Yoo İstanbul'un tüm dairelerinde Philippe Starck tasarımı olan banyo dolapları, vestiyer dolapları, kollektör ve elektrik pano dolapları ile kat hollerindeki dresuar ve aynalar, yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli projeye özel üretim yapan Hotelya tarafından üretildi. Şu anda montaj aşamasında olan projede, Starck tarafından verilen renk, doku, malzeme bilgileri ışığında gerçekleştirilen üretim 3 ay sürdü.

Hareketli ve sabit...