06 / 07 / 2024

Yozgat Boğazlıya öğrenci yurdu

Yozgat Boğazlıya öğrenci yurdu

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine Avukat Mehmet Altun tarafından 100 kişilik modern kız öğrenci yurdu yaptırılacak. Altun, ''Yurdun bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.

Kira yardımının kesilmesine depremzedelerden tepki: Ya evi boşaltacağız ya da ev birleştireceğiz!

AFAD’ın depremzedelere kira yardımını kesmesine Hataylı depremzedelerden tepki geldi. Depremzedeler "Asgari ücretle nasıl kira ödeyeceğiz? Ya konutu boşaltacağız ya da aile ile ev birleştireceğiz" dedi. İşte ayrıntılar...

Yüzde 25 kira sınırının sonuçları: Ev sahipleri ya evlerini boş tutuyor ya da değerinin 2 katı kiraya veriyor! 

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, kiralara yüzde 25 zam sınırlaması getirilmesinin sonuçlarını Meclis'te sıraladı. İşte Özbudun'un o açıklaması...

Tebernüş Kireçci sordu: Aynı site ya da binada kiracılı ev ile kiracısız, boş ev arasındaki makas yüzde kaç?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Aynı site ya da binada kiracılı ev ile kiracısız, boş ev arasındaki makas yüzde kaç?" diye sordu. Bakın söz konusu paylaşıma hangi yanıtlar geldi? 

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Toplu taşımada artık kullanamayacaklar! 65 yaş ve öğrenci kartı kullananlar için peş peşe açıklandı!

EGO’da indirimli olan 65 yaş, öğrenci kartı, engelli kartı gibi toplu taşıma kartı kullananlara kritik bir uyarı yapıldı. İşte detaylar!

125 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Arsa almak isteyenlere yeni yıl fırsatı! 

Yozgat ili Sırçalı Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Mevlana Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ’den Yozgat Boğazlıyan’a 394 adet sosyal konut !

TOKİ Yozgat Boğazlıyan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Boğazlıyan'da kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Boğazlıyan’da inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Boğazlıyan!

O ilde 93 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla 16 gayrimenkul satılıyor!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı, Bahçeler, Yukarı ve Çarşı Mahallesinde yer alan toplam 16 adet gayrimenkulü ihale ile satacak. Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığıyayımlanan o ilan...

İBB'den Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'e varan zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehir içinde toplum ulaşımda kullanılan, Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'ü aşkın zam yaptığını duyurdu. İşte zamlardan sonra söz konusu kartların güncel fiyat listesi....

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Yozgat Boğazlıya öğrenci yurdu Haberi

Yozgat Boğazlıya öğrenci yurdu

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı Avukat Mehmet Erdal, yaptığı açıklamada, yeni devlet hastanesi karşısına arsası belediye tarafından tahsis edilen 100 kişilik kız yurdu yapılacağını söyledi.


Belediye Başkanı Erdal, güzel yatırımın Boğazlıyan'a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, en iyi yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

100 kişilik kız öğrenci yurdu için temel kazı çalışmalarının başladığını belirten Erdal, "Sağolsun Avukat Mehmet Altun'un himayesinde barınma sıkıntısı çeken kız öğrencilerimizi burada barındıracağız. 


Hayırseverimiz annesinin hayrına yaptırıyor. Bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor," dedi.


Kız öğrenci yurdunun tüm finansmanının hayırsever tarafından karşılandığını ve yapımı tamamlandıktan sonra Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceğini söyleyen Erdal, "Arsa ise Boğazlıyan Belediyesinin 3 bin 100 metrekare yurt alanımız var, tabi bunun içerisinde sosyal alanlar, araç parkları ve yeşil...