01 / 05 / 2024

Yüce Gayrimenkul şirketi nerede

Yüce Gayrimenkul şirketi nerede

Yüce Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Altun tarafından 28 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Çin'in en büyük gayrimenkul şirketi Country Garden'da büyük kriz! 

Çinli gayrimenkul geliştiricisi Country Garden yaptığı açıklamada tüm offshore ödeme yükümlülüklerini yerine getiremeyebileceğini söyledi.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yüce Gayrimenkul şirketi nerede Haberi

Yüce Gayrimenkul şirketi nerede

Yüce Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Altun tarafından 28 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.


Yüce Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Turizm amaçlı yat-kotra ile tüm hava,kara,deniz araçları satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek ve işletmek, Hava,kara,deniz vasıtaları ile turizm amaçlı yurt içi ve  yurt dışı turlar ve geziler düzenlemek,bu konu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmeler ile iş birliği yapmak,acentelik almak - Yurt içinde veya dışında'turizm hizmeti'kapsamına giren tüm konularda her türlü yatırımları yapmak ve turizm sektörüne dahil her alanda faaliyet göstermek, Yurt içinde  veya dışında,gerek yukarıda adı geçen kanun,gerekse 'Turizm Yatırım İşletmeleri Nitelikleri Yönetmeliği'ile diğer hukuki mevzuat hükümlerine uygun biçimde;oteller,apart  oteller,moteller,kaplıca...