05 / 07 / 2024

yücel çelikbilek 23 nisan programı

yücel çelikbilek 23 nisan programı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehirlerinden 23 Nisan kutlamaları için gelen çocukları ve temsilcileri makamında ağırladı. Temsilciler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek daha sık buluşma arzularını iletti...

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Antalya’da tersine göç başladı! Yabancıya konut satışı yüzde 29,23 azaldı!

İkamet iznine sahip yabancı uyruklulardan 17 bini son 4 ayda Antalya’yı terk etti. Ayrıca, yılın başından bugüne kadar gidenlerin oranı yüzde 16’ya ulaştı ve yabancıya konut satışı ise yılın 9 aylık döneminde yüzde 29,23 oranında düştü.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

Konut harcamaları Mart ayında yüzde 1,23 arttı! 

İTO Mart 2021 fiyat endekslerini açıkladı. Buna göre, konut harcamaları Mart'ta yüzde 1,23 arttı.

yücel çelikbilek 23 nisan programı Haberi

yücel çelikbilek 23 nisan programı


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehirlerinden 23 Nisan kutlamaları için gelen çocukları ve temsilcileri makamında ağırladı.


Beykoz Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Bosna Hersek’in Srebrenitsa, Makedonya’nın Üsküp ve KKTC’nin İskele şehirlerinden gelen misafirler, Beykoz’da olmaktan duydukları mutluluğu Başkan Çelikbilek’e iletme imkânı buldular.


Beykoz’da her zaman kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirten temsilciler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek daha sık bir araya gelme arzusunda olduklarını ilettiler.


Temsilcilerden sonra söz alan Başkan Yücel Çelikbilek “Sizleri ağırlamaktan, aramızda görmekten ötürü çok mutluyuz onur duyuyoruz. Bütün arzumuz kardeş şehirlerimizin barış içinde, huzur içinde olmalarıdır. Bizler o oralarda kendi evimizdeki gibi rahatız. Sizleri ayrı bir gözle bakıyoruz. Bir aile gibi, bir kardeş gibi görüyoruz. Bunları bilmenizi istiyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.


Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafları çekildi ve karşılıklı hediyeler...