19 / 07 / 2024

Yücel Şentürk

Yücel Şentürk

Erkale İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Şentürk, Reşat Akar tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Şentürk'ün Emirgan'daki villası icradan satılıyor!

Şarkıcı Metin Şentürk’ün İstanbul Emirgan’daki villası icradan satışa çıktı. Söz konusu villa için muhammen bedel 62 milyon TL olarak açıklandı.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Bykon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bykon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yücel Öztürk tarafından kuruldu.

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Yücel Şentürk Haberi

Yücel Şentürk
Erkale İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Şentürk, Reşat Akar tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Erkale İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT ) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...