05 / 05 / 2024

Yüksekova kira yardımı

Yüksekova kira yardımı

Terör mağdurlarına devletin desteği devam ediyor. Bu kapsamda evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye 800'er liradan 2 milyon 108 bin 800 lira kira desteği verildi.

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

81 ildeki kiracılar için tek tek ödeniyor! En yüksek kira yardımı hangi illerde? Kiracılar hemen bu rakamlara bakın!

'Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, kaç TL?' sorularının yanıtları belli oldu. İşte il il hükümet tarafından verilen kira yardımı tutarları...

Emekliye yüzde 70 zam 10 bin TL kira yardımı müjdesi! Emeklinin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika gelişmesine göre, emekli ve memur maaşlarında büyük bir artış gerçekleşecek. Yapılan son açıklamaya göre, emekli ve memur maaşlarına yüzde 70 oranında bir zam yapılacak ve ayrıca 10.000 TL tutarında kira yardımı uygulanacak.

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyen vatandaşlar kira yardımı başvurusunda bulanabiliyorlar. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi? İşte tüm merak edilenler...

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istendi iddiası!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapılmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, 90 depremzededen Şubat ayı için yatırılan bin 150 Türk Lirası tutarındaki kira yardımını geri istediği iddia edildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

Öğrencilere kira yardımı çağrısı!

Türkiye genelinde öğrencilerin barınma sorunu gittikçe büyüyor. Emlakçılar öğrencilerin barınma sorunu için öğrencilere kira yardımı yapılması konusunda çağır yaptı.

Yüksekova kira yardımı Haberi

Yüksekova kira yardımı


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları sonucu mağdur olan vatandaşların yaralarının sarılmasına devam ediliyor.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, terör mağdurlarına devletin desteği devam ediyor. Bu kapsamda, şimdiye kadar 14 bin aileye gıda yardımı yapıldı. Evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye 800'er liradan 2 milyon 108 bin 800 lira kira desteği verilirken, 2 bin 100 aileye de 400 bin lira nakdi yardımda bulunuldu.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri, barındıkları çadır ve evlerde ziyaret ettiği 4 bin ailenin ihtiyaçlarını belirledi. Ekipler, 30 bin 812 kişiye de psikososyal destek sağladı. 35 kişilik ekibin, çalışmalarını bir ay içinde bitirmesi planlanıyor.


3 bin binada yıkım ve enkaz kaldırma çalışması

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Merkez İhsaniye Camisi altında oluşturulan büroda, başvuran...