04 / 05 / 2024

Yüksekova yeşeren umutlar

Yüksekova yeşeren umutlar

Yüksekova'da kardeşlik köprüsü inşa edildi. Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

Yüksekova yeşeren umutlar Haberi

Yüksekova yeşeren umutlar

Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.


Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı köyündeki Kamışlı İlkokulunda görev yapan öğretmenlerle iletişime geçen Gazi Üniversitesi öğrencileri, kısa süre önce okulda oluşturulan kütüphanenin raflarının boş olduğunu öğrenince "Yeşeren Umutlar" adlı kampanya başlattı.


Yüzlerce üniversite öğrencisinin seferber olduğu kampanya kapsamında bir ay gibi kısa sürede yaklaşık bin kitap ve çok miktarda kırtasiye malzemesi toplandı.


Proje kapsamında, üniversitedeki "Çocuklar Hep Gülsün", "Kitap Bankosu" ve "Bordo Mavi Eğitim" toplulukları tarafından toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri tek tek paketlenerek Yüksekova'ya gönderildi.


Beraberindeki yardım kolileriyle ilçeye gelen Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencisi İkram Bekar, kırtasiye malzemelerini okuldaki öğrencilere dağıttı.


Kitapları da okulun kütüphanesindeki boş raflara yerleştiren...