10 / 05 / 2024

Yüksel Günver kimdir

Yüksel Günver kimdir

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver kimdir? Yüksel Günver, Gün İnşaat'ı ne zaman kurdu? Gün İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler nelerdir? İşte yanıtı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Günver kimdir Haberi

Yüksel Günver kimdir

Yüksel Günver kimdir?

Yüksel Günver, 1981 yılında İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1985'de İ.T.Ü. İnşaat Fakültesinden lisans, 1989'da ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesinden yüksek lisans derecesini aldı.


Günver; Nurol İnşaat'ta şantiye şefi ve Emlak Bankası Bahçeşehir Projesi'nde kontrol grup şefi olarak çalıştı. 1994 yılında Gün İnşaat Şirketini kurdu. Bununla beraber;  Boğazköy'de sırasıyla 100 konut, 48 konut ve son olarak 38 villalık üç projeyi hayata geçirdi.


Gün İnşaat projeleri:

1.Kemer City Apartments 1-2-3-4

2.Ekin Konakları

3.Kemerburgaz Projesi


Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler:

1.Soyak Olympiakent Villaları

2.Alarko Alkent 2000 Sitesi 2. Faz Villaları

3.Nurol İnşaat Bahçeşehir 2. Etap Villaları

4.Bahçeşehir Doğa Konut Sitesi

5.Bahçeşehir Emlakyurt Sitesi

6.Bahçeşehir B-8, B-9, B-10, B-34 Blokları

7.Bahçeşehir Esen Damlapınar Sitesi

8.Bahçeşehir Villa Tadilatları

9.Esentepe İş Merkezi

10.Eyüp Petrol Ofisi İş Merkezi

11.Soyak Muhtarlık Binaları

12.T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü İnşaatı

13.T.C. İstanbul...