05 / 05 / 2024

Yükselen Çelik Tuzla

Yükselen Çelik Tuzla

Yükselen Çelik A.Ş. Tuzla'da yer alan gayrimenkulünü peşin bedelle 33 milyon 440 bin TL'ye sattı...

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

FGM Tuzla Gloria'da 60 ay vade 0.89 faiz avantajıyla!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesinde yüzde 40  peşin ödemelerde 0,89 faiz 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki FGM Gloria'da konut fiyatları ne kadar? İşte FGM Gloria ile ilgili ayrıntılar...

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

FGM Gloria'da yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki FGM Gloria'da hangi daire tipleri yer alıyor, fiyatlar ne kadar? İşte FGM Gloria ile ilgili detaylar...

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

FGM Gloria'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesi peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Yükselen Çelik Tuzla Haberi

Yükselen Çelik Tuzla

Yükselen Çelik A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tuzla'daki gayrimenkulün satışı hakkında açıklama yaptı.

Yükselen Çelik'in gayrimenkul satış işlemleri bugün başarılı şekilde tamamlandı.

Bu kapsamda defter değeri 27 milyon 465 bin TL olarak gösterilen gayrimenkulün satışı peşin bedelle 33 milyon 440 bin TL olarak sonuçlandı. Ayrıca ilgili gayrimenkulün içinde yer alan bazı ekipmanlar 60 bin TL+KDV bedel karşılığında devredildi. Bahsi geçen tüm satış tutarları nakit veya bloke çek olarak tahsil edildi.

Yükselen Çelik Yönetim Kurulu aksi yönde bir karar almadıkça, söz konusu kaynağın işletme sermayesi amacıyla kullanılmasını planlıyor.

Yükselen Çelik A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 24.12.2019 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapmış olduğu özel durum açıklamasında bahsi geçen "Gayrimenkul" satış işlemleri bugün (25.12.2019 tarihinde) başarılı şekilde tamamlanmıştır.

Bu kapsamda defter değeri 27.465.000 TL olarak gösterilen Gayrimenkul'ün satışı...