06 / 05 / 2024

yunan vatandaş fatih belediyesi

yunan vatandaş fatih belediyesi

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Fatih'te 10 bin binayı kapsayan plan düzenlemesine ilgi artıyor!

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan Fatih'te tarihi alana uzak 10 bin binanın, hak kaybı olmadan sahiplerince yenilenebilmesine ilişkin karar uyarınca iki ayda 750 vatandaşla görüşüldü. 

Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden beri yürüttükleri çalışmaları anlatan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir" dedi.

Yunan vatandaşına miras hakkı!

AYM, Türk vatandaşlığını kaybeden ve ülkeler arasında karşılıklılık bulunmadığı nedeniyle mirasçı kabul edilmeyen kişiler için önemli bir karar verdi. Yunanistan vatandaşı Ioanis Maditinos’un mülkiyet hakkının ihlal edildiğine ve yeniden yargılama yapılmasına hükmetti.

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Hazineye ait araziler vatandaşa teslim edilecek!

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Karamehmet Mahallesi’ni ziyaret ederek 6292 sayılı kanun uyarınca hazineye ait arazilerin vatandaşlara teslim edileceği müjdeledi. 

yunan vatandaş fatih belediyesi Haberi

yunan vatandaş fatih belediyesi

Arazisine atih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrası 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı. Cumhuriyet gazetesinden Hazal Ocak'ın haberine göre, gelir getiren yerleri yandaş vakıflara dağıtan ve 500 milyon TL borcu bulunan belediye, parayı ödeyemediği için araziyi geri vermeye hazırlanıyor. 

İstanbul Fatih Kasap İlyas Mahallesi’ndeki 3 hissedarlı bir arazide ilçe belediyesi 1989'da kamulaştırma yaptı ve 3 hissedarın hesabına bedellerini yatırdı. Tapu devri sırasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da yaşadığı bildirilen Danay Manias’a ne karar tebliğ edildi ne de hesabına para gönderildi. Para Türkiye’ye geri dönerken belediye söz konusu arazi üzerine 2007'de ek hizmet binaları yaptı. Yunan vatandaşı Danay Manias kendi bilgisi dışında yapılan kamulaştırma için belediye alehine açtığı davayı kazandı. Milyonlarca lira borcu...