05 / 05 / 2024

yunanistan da şahsa ait adala nerede satılıyor

yunanistan da şahsa ait adala nerede satılıyor

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda "hayır" diyen Yunanistan`da şahsa ait adalar satılıyor.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Yunanistan'da enflasyon 27 sene sonra çift haneyi gördü! Konut maliyetlerinde dikkat çeken artış!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Yunanistan’da yıllık enflasyon, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Rusya-Ukrayna savaşının enerji ve gıda maliyetlerini artırmasıyla 1995 yılından bu yana ilk defa yüzde 10'un üzerine çıktı.

Yunanistan depremi Marmara'yı tetikler mi?

Prof. Dr. Naci Görür, "Yunanistan’da olan deprem aynı fay zonu içinde olduğu için o faydan açığa çıkan dalgalar Marmara’ya doğru gelip stres değişimine neden olur. Bu stres değişimi ise Marmara’da deprem olmayı kolaylaştırıyor" dedi.

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Yunanistan depremi İzmir depremini tetikleyebilir!

Yunanistan'da meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir bu depremin İzmir'deki fay hatlarını tetikleyebileceğini dile getirdi. 

Yunanistan'da 10 bin mülteci evlerden tahliye edilmekle tehdit ediliyor!

Yunanistan'da yarısı başkent Atina'da olmak üzere konut ve kamplarda kalan, aldıkları maddi destek de kesilecek olan yaklaşık olarak 10 bin mülteci, çeşitli programlar kapsamında kendilerine tahsis edilen evlerden tahliye edilmekle tehdit ediliyor.

Yunanistan'da 11 bin 237 mülteci evlerinden çıkarılacak!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da konaklama desteğinin sona erecek olması sebebiyle 11 bin 237 mülteci 1 Haziran'da evlerinden çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya...

Yunanistan'daki mülteciler evsiz kalma riskiyle karşı karşıya!

Yunanistan'da yarısı başkent Atina'da olmak üzere ev ve kamplarda kalan mülteciler evsiz kalma riskiyle karşı karşıya...

Yunanistan'daki restoran sahipleri kira bedellerinin karşılanmasını istiyor!

Yunanistan'da restoran ve kafe sahipleri, koronavirüsten dolayı mesleklerinin olumsuz yönde etkilendiğini belirterek, kira bedellerinin hükümet tarafından karşılanmasını ve yüzde 6'ya varan vergi indirimi istedi.

yunanistan da şahsa ait adala nerede satılıyor Haberi

yunanistan da şahsa ait adala nerede satılıyor

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşulları referandumla reddeden Yunanistan'da şahsa ait adalar satışa çıkarılıyor. AA muhabirinin 'Online Özel Adalar' isimli gayrimenkul satış sitesinden derlediği verilere göre bugün itibarıyla şahsa ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının önümüzdeki süreçte 120'yi bulması bekleniyor. Merkezi İngiltere'de bulunan uluslararası gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü ve gayrimenkul piyasası uzmanı Julian Walker, ekonomik krizle mücadele Yunanistan'dan satışa çıkan şahsa ait adaları almanın uzun vadede kazançlı bir yatırım olacağını söyledi. Walker, Yunanistan'ın euroyu bırakarak eski para birimi drahmiye dönme ihtimalini hatırlatarak, "Eğer euro para birimi olarak kullanılmaz ve yeni bir para birimine geçiş yapılırsa ev fiyatları düşer. Bu nedenle şu anda yatırım yapmak doğru değil. Ancak uzun vadeli yatırımcıysanız ve maddi...