05 / 05 / 2024

yunanistan e-bay modeli

yunanistan e-bay modeli

Troyka ile Yunanistan Cumhuriyeti Varlık Geliştirme Fonu yetkilileri, büyük varlıklarını satamayan Yunanistan hükümetine devlete ait küçük bina, ofis ve evlerin internet üzerinden açık artırmayla satılmasını tavsiye etti..

Peugeot 7 koltuklu SUV model E-5008'i tanıttı!

Otomobil markası Peugeot, 7 koltuklu SUV modeli 5008’in elektrikli olan E-5008’in ön gösterimini yaptı. Markadan yapılan açıklama kapsamında Peugeot, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Markanın 7 koltuklu SUV modeli 5008'in, yenilenen tasarımı ve elektrik motoru ile tanıtıldı.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat Professional'ın iki yeni ve tamamen elektrikli olan modeli E-Doblo ve E-Scudo, Türkiye'de satışa sunulduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Peugeot'dan yeni e-Rifter elektrikli hafif ticari araç! İşte yeni Peugeot e-Rifter'in tasarım ve özellikleri...

Peugeot, elektrikli hafif ticari araç ürün yelpazesi kapsamında popüler araç modeli e-Rifter’ın yeni neslini görücüye çıkardı. Yeni Peugeot e-Rifter, gelişmiş bir tasarıma sahip ve yeni marka imzalarını da taşımakta. İşte Peugeot e-Rifter ve özellikleri...

Honda’nın bu modeline 120 bin TL takas desteği geldi! Fiyatı görenler resmen gözlerine inanamadı!

Honda’dan HR-V e:Hev modeli konusunda çifte müjde geldi. Ekim ayı kapsamında tüm fiyat listelerini paylaşan Honda, hem bu modeline zam yapmadı ve hem de tamı tamına 120 bin TL takas desteği fırsatı getirdi.

Honda’dan çok konuşulacak karar! Jazz e:Hev’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı kapsamında birçok modeline zam yapmamayı kararlaştıran Honda, son olarak Jazz e:Hev’e de zam yapmadı. Gelen haber, bu modeli satın almak isteyenler tarafından sevinçle karşılanırken, yeni bir zam veya indirimin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Yeni DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de! İşte fiyatı

DS Automobiles'in premium sedan segmentindeki yeni modeli DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de satışa çıkarıldı. İşte DS 9 OPÉRA E-TENSE 250'nin satış fiyatı ve özellikleri...

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Tasarım yarışmasında birinci olan modeli Opel üretti!

Opel'in elektrikli modeli Rocks, yakın zamanda gerçekleştirilen 'Design Hack' yarışmasının 1’ncisi ve türünün tek örneği olarak, Opel Rocks e-Xtreme adıyla üretildi.

Honda HR-V e:HEV Hibrit modeline zam geldi mi? En uygun HR-V e:HEV modeli ne kadar oldu?

Honda’nın hibrit araçlarından Honda HR-V e:HEV modeline ağustos ayında zam gelmedi. Honda, tüm modellerinin fiyat listesini revize ederken Honda HR-V e:HEV modeline zam yapmadığını açıkladı.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

yunanistan e-bay modeli Haberi

yunanistan e-bay modeli
Aldığı kredileri ödeme yolu arayan Yunanistan, kamu varlıklarını ünlü alışveriş sitesi e-Bay'in açık artırma modeliyle internetten satmaya hazırlanıyor. Troyka ile Yunanistan Cumhuriyeti Varlık Geliştirme Fonu yetkilileri, büyük varlıklarını satamayan Yunanistan hükümetine devlete ait küçük bina, ofis ve evlerin internet üzerinden açık artırmayla satılmasını tavsiye etti. Yunanistan, 2015 yılı sonuna kadar koyduğu 50 milyar euro'luk özelleştirme hedefini de sekteye uğrattı, Yunanistan Varlık Geliştirme Fonu Gayrimenkul İcra Müdürü Andreas Taprantzis, eski binalardan devletin gelir elde etmediğini kaydederek "Bu binalar tam anlamıyla Yunan bütçesine musallat oluyor. Devlete ait bu tip en az bin bina bulunuyor'' diye konuştu, Taprantzis, Atina kıyısındaki lüks tatil yerlerinden, kullanılmayan araba tamircisine ve gayrimenkullere pek çok binanın satılmasını istedi, İnternet satış ilanlarıyla dolu Ekonomik krizi en ağır yaşayan...