18 / 05 / 2024

Yunusemre Konutları toki başvuruları teslim edildi

Yunusemre Konutları toki başvuruları teslim edildi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 5 bin 500 konutluk TOKİ Projesinin ilk etapı olan bin 150 konut için yapılan başvuruların bugün itibariyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığına teslim edildiğini söyledi.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

TOKİ Manisa Yunusemre projelerinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de hayata geçireceği konutların ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 50 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa Yunusemre'deki TOKİ konutlarına ilişkin 12 soru mecliste!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan TOKİ konutları için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Manisa Yunusemre'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen konutların kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen konutların kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları ise henüz belli olmadı..

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Yunusemre Konutları toki başvuruları teslim edildi Haberi

Yunusemre Konutları toki başvuruları teslim edildi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 5 bin 500 konutluk TOKİ Projesinin ilk etapı olan bin 150 konut için yapılan başvuruların bugün itibariyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığına teslim edildiğini söyledi. İki ay içerisinde ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Çerçi, ikinci etap çalışmaların da başladığını kaydetti. 


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ak gedik bölgesinde hayata geçeeek olan 5 bin 500 konutluk TOKİ Projesinin ilk etap başvurularının Toplu Konut İdaresi Başkanlığına teslim edildiğini ifade etti. 


Başkan Çerçi konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi; " Yunusemre belediyesi bir taraftan kurulum çalışmalarını yaparken bir taraftan da gerek seçim öncesinde gerekse seçim çalışmaları sırasında şehrin sorunlarını doğru tespit ettiği için en öncelikli projelerinin başında gelen Toplu Konut Projesi çalışmalarını başlatmıştı. TOKİ projemiz, vatandaşlarımız üzerinde...