04 / 05 / 2024

yunusoğlu inşaat yeni projeleri

yunusoğlu inşaat yeni projeleri

Yunusoğlu İnşaat, 2016'da da yatırımlarına hız verdi. İzmir'de 45 yıldır konut projelerine imza atan Yunusoğlu İnşaat'ın bu yılki yatırım hedefi 120 milyon lirayı bulacak.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’de yeni projesine başlıyor. 22 adet 470 metrekarelik müstakil villadan oluşacak projenin temeli atıldı.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

Nefes Bulvar Yunusoğlu İnşaat fiyatları!

Nefes Bulvar projesi İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Yunusoğlu İnşaat'tan 5 Nefes projesi!

Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe, Narlıdere ve Yelki'de 150 milyon liralık "Nefes" isimli 5 proje hayata geçirecek.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

yunusoğlu inşaat yeni projeleri Haberi

yunusoğlu inşaat yeni projeleri

İzmir'de 45 yıldır konut projelerine imza atan Yunusoğlu İnşaat, 2016'da da yatırımlarına hız verdi. Çeşme'den Gaziemir'e, Güzelbahçe'den Salhane'ye kadar pek çok noktada hayata geçirilecek projelerle kente, ev, mağaza ve ofisten oluşan 500 bağımsız bölüm kazandırılacak. Yunusoğlu İnşaat'ın bu yılki yatırım hedefi ise 120 milyon lirayı bulacak. 

Ekip olarak Çeşme'deki Dalyan Prestige projesine yoğunlaştıklarını aktaran Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "Toplam 30 villa ve otelden oluşan projemiz kendi özel iskelesi ve müstakil konut tapusuyla diğer projelerden farklılaşıyor. En fazla ilgiyi ise İstanbullular gösteriyor" dedi. Kentteki arsa sıkıntısına da değinen Yunusoğlu, arsa sahiplerinin yüzde 50'den az pay istemediğini bunun da maliyetleri arttırdığını açıkladı. Yunusoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Yunusoğlu, gerek arsa ve altyapı gerekse...