05 / 05 / 2024

yurdışı projelerine yeni model

yurdışı projelerine yeni model

Ekonomi Bakanı Zeybekci:"Yurtdışı projeleri finanse edecek yeni bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları başlatmamızın fayda sağlayacağı düşüncesindeyim" dedi.

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

İnşaat sektörünün ve projelerin önünü açacak yeni düzenleme!

Konut piyasasında planlanan yeni düzenlemelerle gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılacak.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Yeni konut projelerine ilgi azaldı! O ilde ikinci el evler daha hızlı satılıyor...

Konut fiyatlarının artması dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. Yeni sıfır ev alamayan vatandaşlar ikinci el konutlara yöneldi.

TOKİ İstanbul projesinde son dakika! Bir ilçeye daha 381 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle İstanbul'a 1.000'den fazla yeni konut geliyor...

yurdışı projelerine yeni model Haberi

yurdışı projelerine yeni model

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurtdışındaki müteahhitlik projelerinin finansmanı ile ilgili, "Yeni bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları başlatmamızın fayda sağlayacağı düşüncesindeyim" dedi. 


Zeybekci, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) işbirliğiyle Sheraton Oteli'nde düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023 yılında 500 milyar dolar mal, 150 milyar dolar hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirterek, inşaat sanayisinin söz konusu hedefleri gerçekleştirmek adına önemini kaydetti. 


İnşaat sanayisinin ülke için büyüme ve istihdam anlamına geldiğini belirten Zeybekci, bugüne kadar firmaların yurtdışında üstlendiği 7 bin 713 projenin toplam tutarının 301,2 milyar dolara ulaştığını söyledi. 


Türk müteahhitlerin çeşitli coğrafyalarda üstlendikleri katma değeri yüksek projelerin dünya tarafından takdir gördüğünü dile getiren Zeybekci,  "Artık fasoncu değil ihtiyacı ortaya çıkaran, projesini hazırlayan, şartları belirleyen ve...