29 / 04 / 2024

Yüreğirde son durum

Yüreğirde son durum

Kentsel dönüşüm Yüreğir'e katkı sağlayacak. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Yüreğir'in gelişmesi için kentsel dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları: 100 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor!

Milyonlarca kişi bankaların mevduat faiz oranlarını ve en yüksek mevduat faiz oranlarını araştırıyor. Peki Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları hangi bankalarda? İşte 16 Mart 2024 banka banka mevduat getirisi hesaplama....

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Askerlik 12 ay mı oluyor? Askerlikte son durum ne?

Askerlik süresi, gündemde yer alan konulardan biri. Özellikle de askerliğin 12 aya çıkıp çıkmadığı merak ediliyor. 2023 yılı itibariyle bu süre Türkiye Cumhuriyetindeki erkekleri ilgilendiriyor. Peki askerlik süresindeki son durum ne? İşte askerlikle ilgili tüm detaylar…

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Gübre fiyatları çiftçiyi zorluyor! İşte 19 Mart 2023 gübre fiyat listesinde son durum!

19 Mart itibarıyla gübre fiyatlarındaki son durum açıklandı. Yapılan güncellemeye göre, gübre fiyatları bir kez daha yükseldi. Gübre fiyatlarındaki bu son güncelleme, tarım sektöründe çalışanları ve üreticileri yakından ilgilendiriyor.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Yüreğirde son durum Haberi

Yüreğirde son durum

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD), Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Yüreğir'in gelişmesi için kentsel dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çelikcan, "Yüreğir'de başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmaları ilçemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. En uç nokta olan Kışla Mahallesi'nde başlattığımız yerinde dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Burada 800 yeni konut yapılıyor. Karacaoğlan Mahalle'sinde ise yaklaşık 500 konut yapılacak. Başak Mahallesi'nde çalışmalarımız devam ediyor. Kozan ve Sanayi Çarşısının bulunduğu 220 dönümlük alanda ise ticaret merkezleri, konutlar, 50 dönümlük kent meydanı da olan dönüşüm çalışmamız var. Bunun yanı sıra Köprülü ve Sinanpaşa mahallelerimizde Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Çalışmaları devam ediyor" dedi. 

Bu projelerin gerçekleşmesinde en büyük görevin vatandaşlara düştüğünü söyleyen Çelikcan,...