06 / 05 / 2024

yurt kira ücreti

yurt kira ücreti

5 yıldızlı üniversite yurtları araba fiyatına ulaşırken, pahalı semtlerdeki ev kiralarını bile geride bıraktı. Pahalılıkta zirvede bulunan Ortaköy’deki Republika Academic Apart'ta fiyatlar yıllık 75 bin lira olarak açıkladı.

O ilde konut kira bedelleri asgari ücreti aştı!

Ülke genelinde fahiş kira bedelleri büyük sorun haline gelmeye başladı. Özellikle büyükşehirlerde konut fiyatları yükselirken o ilde de ortalama konut kira bedeli asgari ücreti geçti. 

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Yurt dışından telefon getirme ücreti ve telefonu pasaporta kaydetme ücreti ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de her yıl yayınlanan kararlar ile IMEI kayıt ücretleri ve diğer harçlar yeniden belirleniyor. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararda 2023 başında telefonu pasaporta kaydetme ücreti yeniden belirlenmişti. Peki, yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar oldu?

Ev sahibi kiracı sorunlarında gelinen son nokta: 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı!

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan kira ücreti tartışmaları mahkemelere taşınmaya devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı.

KYK yurt parası iade edilecek mi? KYK şubat ayı yurt ücreti geri ödenecek mi? KYK yurt ücreti geri ödenecek mi?

KYK yurt parası iadesi öğrencilerin gündeminde yer almaktadır. Peki KYK şubat ayı yurt ücreti iadesine dair son durum nedir? İşte detaylar!

KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? KYK şubat ayı yurt ücreti ne zaman iade edilecek mi?

KYK Şubat ayı yurt ücretine dair araştırmalar hız kazandı. Peki KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? İşte ayrıntılar!

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Kira fiyatları aldı başını gitti! Artık kiralık ev ve yurt bulmak imkansız hale geldi! Türkiye’de il il kira fiyatları

Türkiye’de YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte milyonlarca öğrencinin bir numaralı sorunu barınma ihtiyacı oldu. Öğrenciler, artan kira ve yurt fiyatları ile birlikte kalacak bir yer bulmakta oldukça zorlanıyor. Peki Türkiye’de il il kira fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Tapuda kira şerhi ücreti 2022 ne kadar?

Kira şerhi işlemi özellikle uzun vadeli kiralama dönemlerinde gayrimenkul sahibi ile kiracı arasında hazırlanan kira sözleşmesinin tapu kütüğüne işlenmesi olarak ifade ediliyor. Peki, bu işlemin ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Şehir merkezlerinde ortalama kiralar ne kadar?

Türkiye genelinde kira ücretleri yükselmeye devam ediyor. Emlak sitelerinden derlenen verilere göre; 50 kentte ortalama kira ücreti 2 bin 495 TL.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

CHP'li belediyelere ait 15 bin 251 iş yerinin kira ücreti ertelendi!

Pandemi döneminde belediyeler tarafından verilen destekler kapsamında CHP'li 11 büyükşehir belediyesinin 15 bin 251 adet kira ücreti ertelendi.

yurt kira ücreti Haberi

yurt kira ücreti

Üniversiteye yerleşenler yurt fiyatları ile şok yaşadı. Kimi yurt ücretleri, eğitim ücretlerini solladı. Takvim Gazetesi'nden Özlem Kamer Tercanlı'nın haberine göre; öğrencilere 1, 2 ya da 4 kişilik oda imkanı sağlayan lüks koşullardaki yurtların ücretleri, pahalı semtlerde bulunan ev kiralarını bile solladı. Rekabeti '5 yıldızlı' hizmete taşıyan özel yurtların yıllık 75 bin lirayı bulan ücretleri, velileri şaşkına uğrattı.

Bilgili Holding tarafından İstanbul'da 4 şubesi bulunan Republika Academic Apart en pahalı yurt arasında yer aldı. Holding'in Ortaköy'deki yurdunda tek kişilik odaların aylık ücreti 5 bin 750 ile 7 bin 500 lira, 10 aylık ücreti de 57 bin 500 ile 75 bin lira arasında, üstelik bu odalar doluyor. Yurtta bulunan 2 kişilik oda fiyatı aylık 3 bin 750, 3 kişilik odanın fiyatı ise aylık 2 bin 895 lira...