03 / 05 / 2024

Yurtbay granit harcı

Yurtbay granit harcı

Yurtbay Yapı Kimyasalları tarafından üretilen yeni çimento esaslı, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış granit yapıştırma harcı Yurtbay MasterFlex, fiyatı ve üstün kalitesiyle dikkat çekiyor...

Eksik tapu harcı cezası!

Tapu harcını daha az ödemek isteyenler, gerçek satış bedelini tapuda daha az gösterebiliyor. Ancak bu durumun Maliye tarafından farkedilmesi durumunda taraflardan "eksik tapu harcı cezası" kesiliyor...

İfraz işlemlerinde tapu harcı ne kadar?

İfraz işlemi taşınmazın değerini arttırmak, daha çabuk satılmasını sağlamak, hazırlanan imar planının kolay uygulanmasını sağlamak için yapılıyor. Peki, ifraz işlemlerinde tapu harcı ne kadar?

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

İmar durum belgesi harcı 2014!

Bir arsanın yer aldığı bölgenin imar planında nasıl kullanılacağını imar durum belgesi gösteriyor. İmar durum belgesi bağlı olunan belediyelerden alınabiliyor. Peki, imar durum belgesi harcı 2014 ne kadar?

Tapu hibe harcı 2014!

Gayrimenkul devir işlemleri, bir satış bedeli ile yapılabildiği gibi, bedel ödenmeden veya karşılığı verilmeden de yapılabiliyor. Peki, hibe harcı ne kadar? İşte tapu hibe harcı 2014...

Tapu tevhid harcı 2014!

Tapu kütüğü üzerinde yapılan işlemler arasında yer alan tevhid işlemi ile kütüğe ayrı ayrı kayıtlı taşınmaz mallar birleştirilebiliyor. Peki, tapu tevhid harcı 2014 ne kadar?

Tapuda tevhit harcı 2014!

Tapu kütüğünde ayrı ayrı birden çok taşınmaz malın birleştirilmesi işlemi olan tevhit için gerekli belgelerin temin edilmesi ve harcın ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda tevhit harcı 2014 ne kadar?

Tellaliye harcı ne kadar?

Tellaliye sözleşmesi emlakçının, bir gayrimenkulün alım satımı, kiralanması veya arsa üzerine inşaat yapımı gibi işlerde taraflar arasında aracılık yapması için imzalanıyor. Peki, tellaliye harcı ne kadar?

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

22- 26 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen fuarda yeni ürün portföyünü sergileyen, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı’nda, ziyaretçilerle buluştu.

Ferdileşme tapu harcı 2014!

Ferdileşme işlemi, kooperatifin ortaklarına dağıtacağı gayrimenkullerin ortaklar adına tescil edilmesi oluyor. Peki, ferdileşme nasıl yapılır? Ferdileşme tapu harcı ne kadar? İşte ferdileşme tapu harcı 2014 oranları...

İpotek fek harcı nereye yatırılır?

Konut kredisi borcunun tamamı ödendikten sonra konutun üzerindeki ipoteğin kaldırılması için banka tarafından hazırlanan yazıya ipotek fek yazısı deniyor. İpotek fek harcı nereye yatırılır?

İhalede tapu harcı ne kadardır?

Gayrimenkullerin alım satım işlemlerinde ne kadar harç ödenmesi gerektiği hususu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından "Tapu ve Kadastro İşlemlerinden Alınacak Harçlar" tablosunda açıklanıyor. Peki, ihalede tapu harcı ne kadardır?

Yurtbay granit harcı Haberi

Yurtbay granit harcı

TS EN 12004’e göre C2T standartlarında üretilen Yurtbay MasterFlex, iç ve dış mekanlarda granit, büyük ebatlı seramik gibi kaplama malzemelerinin, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine yatay ve dikey yapıştırılmasında kullanılıyor. Ayrıca seramik, granit, mermer üzerine seramik uygulamalarında ve yoğun yaya-yük trafiğinin olduğu alışveriş ve iş merkezleri ile okul, hastane gibi mekanlarda tercih ediliyor.  


Yüksek yapışma mukavemetine sahip, yukarıdan aşağıya seramik döşemeye uygun, kayma yapmayan ve kolay taraklanabilen Master Flex, seramik ustaları tarafından güvenle...