06 / 05 / 2024

yurtdışı inşaat şirketleri

yurtdışı inşaat şirketleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül " Türkmenistan' da Türklerin yaptığı projeler, 50 milyar dolara yaklaşmıştır ve Türkiye' nin en çok iş aldığı ülke Türkmenistan olmuştur " dedi.

İnşaat şirketleri tek tek iflas bayrağını çekiyor! Bir inşaat şirketi daha iflas etti!

Konut sektöründe yaşanan kriz sektörü vurmaya devam ediyor. Krizin etkileri hem vatandaş hem de inşaat firmaları tarafından ağır şekilde hissediliyor. Son zamanlarda inşaat şirketlerinden iflas haberleri artmaya başladı. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından inşaat şirketleri de yeni modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili “İnşaat sektörü sanayi devrimini gerçekleştirmedi” ifadelerini kullandı.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

İnşaat malzeme maliyetleri yüzde 30,48 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre bina inşaatlarının malzeme maliyetleri son bir yıl içerisinde yüzde 30,48 artış kaydetti. Bu durum karşısında inşaat şirketleri dijital platformlara yöneldi.

yurtdışı inşaat şirketleri Haberi

yurtdışı inşaat şirketleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un daveti üzerine Aşkabat'ta düzenlenen Atçılık Bayramı dolayısıyla Türkmenistan'a gittiğini söyledi.


Türk devletleri ile ilişkilerin güçlendirilmesine çok önem verdiğini belirten Gül, bu kapsamda ortak dil, din, inanç, tarih ve kültüre sahip olunan Türkmenistan ile ilişkilerde son yıllarda muazzam bir ivme yakalandığını ifade etti.


Gül, 6 yılda Türkmenistan'ı 6'ıncı kez ziyaret ettiğini, aynı süre zarfında devlet başkanı düzeyinde karşılıklı yapılan 11'inci ziyaret olduğunu kaydetti.


En son geçen yıl Türkmenistan'a gittiğini hatırlatan Gül, Türkmen kültürünün ve sosyal hayatının önemli bir parçası olan Ahal Teke atları adına düzenlenen geleneksel Atçılık Bayramı kutlanmasına katılacağını belirtti.


İlk kez "Türkiye Cumhurbaşkanlığı Koşusu" düzenlenecek


Gül, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ve Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile Atçılık Bayramı'nın...