03 / 05 / 2024

yurtdışına ne kadar petrol çıkıyor

yurtdışına ne kadar petrol çıkıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Şahdeniz'deki hissesini yüzde 19'a çıkarttığını belirterek, "Bununla birlikte yurt dışında çıkarılan petrol miktarını artıracağız. Maksat petrolün kendisine sahip olmak" dedi.

Borsada 2024 halka arzlar ne kadar kazandırdı? Yeni  halka arzlar ne zaman?

Borsada yükseliş devam ederken yatırımcının halka arzlara olan ilgisi de artıyor. Peki yılbaşından bu yana yapılan halka arzlar yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Yeni halka arzlar ne zaman?

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi 2024? Hesaplara yatacak rakam resmen açıklandı: Şimdi bakın!

'2024 zammıyla evde bakım maaşı ne kadar oldu?, Zamlı evde bakım paraları yattı mı?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte yeni zamlı maaş rakamları ve tüm merak edilenler...

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu. İşte tek tek hesaplanan evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı...

7 bin 500 TL emekli maaşı alanlara ne kadar zam gelecek? Emekli maaş zammında son dakika! İşte o kritik hesap! 

Enflasyonla mücadele kapsamında emekli zammı için yeniden düğmeye basıldı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek verilen yeni emekli maaş rakamları...

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Dul ve yetim aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak? Yeni rakamlar geldi! Yeni maaşlar ne kadar yatacak?

'Emekli zammıyla dul ve yetim aylığına ne kadar zam geldi? Temmuz 2023’te dul ve yetim aylığı ne kadar oldu?' sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki dul ve yetim aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak?

Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? Öğretmen, hemşire, mühendis maaşları tek tek açıklandı! Bu rakamlara göz atın!

Memur maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam geleceği sık sık merak konusu oluyor. Peki memur maaşlarına seyyanen ve yüzdelik zam yapılırsa kim kaç TL maaş alacak? 

Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Hangi maaş kaç TL? Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat!

"Dul ve yetim maaşlarına ne kadar zam geldi 2023?, Dul ve yetim maaşı ne kadar?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Peki Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

yurtdışına ne kadar petrol çıkıyor Haberi

yurtdışına ne kadar petrol çıkıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin yurt içinden çıkarttığı petrol miktarıyla yurt dışında çıkarttığı miktarın hemen hemen eşit olduğunu, yurt dışında çıkartılan petrol miktarını artıracaklarını belirtti. Yıldız, "Maksat petrolün kendisine sahip olmak" dedi. 


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO), Şahdeniz Projesi'nde yüzde 10'luk hisse artışının finansmanında Vakıfbank ve Türkiye İş Bankası ile 1 milyar dolarlık kredi anlaşması yapılması dolayısıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında tören düzenlendi.


Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, ülkenin geleceği için son derece hayırlı bir işe imza atıldığını söyledi.


Türkiye'nin ham petrol ve doğalgaz tedarikinde artan ihtiyacını olabildiğince yerli kaynaklardan karşılamak amacıyla bu tür çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yıldız, "Bu atacağımız imza bir yerli kaynakla alakalı atılacak imzadır. Bunun yurt içinde veya dışında olması bu gerçeği değiştirmiyor" diye...