28 / 07 / 2024

yurtdışından konut alımı arttı mı

yurtdışından konut alımı arttı mı

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

Ünlü analist yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı araştırırken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı.

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş personel alımı yapacağını duyurdu!

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş tarafından personel alımı yapılacağını açıkladı Buna göre belirtilen şartlar merak ediliyor. Başvuru şartları neler ve başvuru belgeleri ile başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı yapacak! 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, adaylar için başvuru nitelikleri, başvuru şartları ve başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı kaydedildi.

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru belgeleri neler ve başvuru şartları nasıl olacak?

Yapı Kredi personel alımı yapacağını duyurdu! 

Yapı Kredi bankası tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? 

Türk vatandaşları neden yurt dışından konut alıyor? Yüzde 25 zam sınırı, yeni vergiler sektörü karıştırdı!

Finans uzmanı Tunç Satıroğlu, 'Türk vatandaşları neden yurt dışından konut alıyor?' sorusunun yanıtını verdi ve sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı personel alımı yapacak!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından personel alımı yapılacağı kaydedildi. Kuruma başvuru şartları ve kimlerin başvuruda bulunabileceği ve  başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı merak ediliyor.

Arazi alımından kimler mağdur olacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından arsa ve arazi yatırımcılarına seslenerek,  arazi alımında kimlerin mağdur olacağını 5 maddede açıkladı.

Konut alım satımında 'ekspertiz raporu' gündemde! Kaçak işlemlerin önüne geçilecek!

Konutta vergilerin tam olarak ödenebilmesi için alım-satım sırasında 'ekspertiz raporu' istenmesi gündeme geldi. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İŞKUR açıkladı! Türk Telekom Elektrik-Elektronik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Teknikeri alımı yapacak...

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre; Türk Telekom tarafından personel alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, Türk Telekom hangi kadrolara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Konut alımı karşılığı verilen vatandaşlık fahiş fiyatları tetikledi!

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, fahiş fiyatlara ve enflasyona değinerek, konut alımı karşılığı verilen vatandaşlığın fahiş fiyatlara neden olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

İş Bankası açıkladı! İş Bankası personel alımı yapacak...

Türkiye İş Bankası tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan alımlarda personel alım başvuruları ve kimlerin başvuru yapabileceği merak ediliyor. Buna göre, başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

yurtdışından konut alımı arttı mı Haberi

yurtdışından konut alımı arttı mı

İstanbul ve Bodrum’da 23 yıldır proje üreten Seba İnşaat, yeni projesi Seba Suites'i görücüye çıkardı. Serafina Etiler'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurtdışında gayrimenkul alımının arttığını söyledi. Engin Keçeli, "Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul alımı yaptılar” dedi.

Engin Keçeli, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası oluşan algı ve güvenlik probleminden dolayı 5 bine yakın Türk vatandaşın parasını yurt dışına götürdüğünü iddia etti. Keçeli, “Yurt dışında banka faizleri düşük olduğu için paralarını orada konuta yatırdılar. Londra ve Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul alımı yaptılar” dedi.

Avrupa yakasının cazibe merkezi Kağıthane


Cendere'deki yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Engin Keçeli, bölgede yeni projeler hayata...