02 / 05 / 2024

yusuf büyük ifm açıklaması

yusuf büyük ifm açıklaması

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Memurlar için dikkat çeken talep! Büyük şehir farkı mı geliyor?

Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Yusuf Yazgan, artan konut ve kira fiyatlarına değindi ve büyük şehirlerde yaşayan memurlara ‘büyük şehir farkı’ verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İller Bankası'ndan kentsel dönüşüme büyük destek!

İller Bankası'ndan kentsel dönüşüm kapsamında belediyelere büyük destek geldi. Kentsel dönüşüm için  3 milyar TL bütçe ayırdıklarını söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, kredilerde yüzde 50 faiz indirimi uygulanacağını dile getirdi. 

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

Halk GYO, İFM'nin en büyük paydaşı!

Kurulduğu günden bugüne emin adımlarla ilerleyen Halk GYO, İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi Projesi'nin (IFM) en büyük paydaşlardan biri olarak, etkin ve karlı yönetim stratejisi ile geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

'Büyük Körfez Projesi hızlandırılmalı!'

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Çandarlı Limanı'yla ilgili adımların da atılmasını, Alsancak'ta aşılan özelleştirme krizinin ardından Büyük Körfez Projesi'nin hızlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin en büyük golf sahası Samsun'a inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Burada 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan sahamızın 250 dönümü golf alanı, kalan 120 dönümü ise peyzaj ve rekreasyon alanı olarak planlandı" dedi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden 400 milyonluk yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde gerçekleştirilecek toplamda 400 milyon TL’lik alt yapı yatırımını tek tek projelendirip planladıklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden 400 milyon TL'lik yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde incelemelerde bulundu. Yılmaz ilçelerde gerçekleştirilecek toplamda 400 milyon TL'lik alt yapı yatırımını tek tek projelendirip planladıklarını söyledi.

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

2015 yılı Kepezimizin için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Antalya Kepez Belediye Başkanı Yusuf İşeri, yeni yılda bir çok büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Büyük Samsun Oteli arazisi düzenlenerek halkın kullanımına açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, hukuki süreci tamamlanıp tahliye edilerek yıkımına başlanan Büyük Samsun Oteli arazisinin düzenlenerek halkın kullanımına açılacağını ifade etti...

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımına başlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, hukuki süreci tamamlanıp tahliye edilerek yıkımına başlanan 5 yıldızlı Büyük Samsun Oteli Panorama Müzesi olacak..

yusuf büyük ifm açıklaması Haberi

yusuf büyük ifm açıklaması

2022'de hizmete açılması beklenen İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; merkezde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük altyapı çalışmalarında gecikme yaşanmayacağını dile getirdi.

İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) tüm paydaşlar kendi binalarını yaparken, bunun dışındaki tüm altyapıyı ise İlbank üstleniyor. Yusuf Büyük, kendilerinin yürüttüğü işlerde hiçbir gecikme olmayacağını dile getirdi. Diğer yandan bankanın gelecek dönem hedefleri arasında Bürüksel'de bir ofis kurmak ve altyapı GYO şirketi kurmak da var. Yusuf Büyük, "Bankanın alt yapı GYO şirketi kurması da ülkeye döviz girdisi açısından çok önemli. Türk Cumhuriyetleri, Arnavutluk, Fas ve Suudi Arabistan Cidde gibi yerlerde kuracağımız şirketle çok rahat iş alabiliriz" değerlendirmesini yaptı.

İFM 2022'nin ortalarında...